Η Renault Trucks και η Renault Sport Racing έχουν συνδυάσει την τεχνογνωσία τους για την παραγωγή του T High Renault Sport Racing.

Η καμπίνα έχει εξοπλιστεί με καθίσματα Recaro.

Ο «αγωνιστικός» τράκτορας της Renault

Η Renault Trucks και η Renault Sport Racing έχουν συνδυάσει την τεχνογνωσία τους για την παραγωγή του T High Renault Sport Racing. Δείτε περισσότερα.

 
Η νέα περιορισμένη έκδοση του γαλλικού τράκτορα, έχει πάρει το γνωστό κίτρινο χρώμα το οποίο έχει υιοθετήσει η ομάδα της F1 Renault Sport Racing, με τη φίρμα να ενημερώνει πως μόλις 99 μονάδες πρόκειται να κατασκευαστούν από το εργοστάσιο του Bourg-en-Bresse.
 
Εκτός από το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα το οποίο δίνει η μάρκα σε όλα τα σπορ μοντέλα της συναντούμε και τα αυτοκόλλητα με το σήμα της εταιρείας τα οποία συνοδεύονται με το λογότυπο «Renault Sport Racing», όλα σε μαύρο χρώμα για να προσδώσει με αυτόν τον τρόπο και το στοιχείο της διχρωμίας. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό η Renault έχει εγκαταστήσει και μια μικρή ταμπέλα, η οποία και αναγράφει τον αριθμό της εκάστοτε μονάδας.
 
Η καμπίνα έχει εξοπλιστεί με καθίσματα Recaro, ενώ η κυριαρχία του μαύρου χρώματος «σπάει» κάπως με τα κίτρινα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία στο τιμόνι, τα καθίσματα και τα πατάκια παίρνουν τη μορφή των ραφών, ενώ στο υπόλοιπο ταμπλό καλύπτουν την περίμετρο των αεραγωγών.
 
Τέλος η γαλλική μάρκα αναφέρει πως ο τράκτορας T High Renault Racing έχει ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα και εξοπλίζεται με τον κινητήρα 13 λίτρων ο οποίος προσφέρει 520 ίππους και συνδέεται με το αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο Optidriver.

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ