Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η αντικατάσταση των δεξαμενών καυσίμου και του συστήματος μετάδοσης της κίνησης (συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα) με συστοιχίες μπαταριών ιόντων λιθίου, δεν επηρεάζει παρά στο ελάχιστο το συνολικό απόβαρο ενός φορτηγού οχήματος.

Οι ιδιαιτερότητες του κλάδου των μεταφορών

Σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η ηλεκτροκίνηση αποτελεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πεδίο στο πλάνο της περαιτέρω ανάπτυξης των συνδυασμένων μεταφορών και του κλάδου των logistics γενικότερα. 
Ιδιαίτερα σε ότι αφορά με τα επαγγελματικά οχήματα (ελαφρά και βαρέα), η υιοθέτηση λύσεων που προβλέπουν τη τοποθέτηση των συστοιχιών των μπαταριών ιόντων λιθίου (που αποτελούν τη βασική επιλογή στην παρούσα φάση), κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης, δεν επιφέρει μειώσεις στη συνολική χωρητικότητα του. 
Παράλληλα όμως, η αντικατάσταση του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης της κίνησης από τα –ελαφρύτερα κατά κανόνα- στοιχεία ενός ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης, δεν επιβαρύνει σημαντικά την αντίστοιχα σημαντική παράμετρο του μέγιστου ωφέλιμου φορτίου που ένα όχημα είναι σε θέση να μεταφέρει. 
Σε κάθε περίπτωση, στις σελίδες που ακολουθούν, σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της χρήσης της ηλεκτροκίνησης στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, όλων των τύπων. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ