Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Τesla έχει ανακοινώσει πως μέσα στους προσεχείς 18 – 24 μήνες αναμένεται να παρουσιάσει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο Pick-Up.

Τα υβριδικά συστήματα κινητήρων αποτελούν μια από τις λύσεις που προκρίνονται προς το παρόν στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ενώ…

… εταιρείες όπως η Mercedes-Benz έχουν ανακοινώσει πως σκοπεύουν να ενσωματώσουν τη χρήση ηλεκτροκίνητων ελαφρών επαγγελματικών στη νέα –ολιστική- προσέγγιση των υπηρεσιών που θα προσφέρουν στους πελάτες τους μέσα στην επόμενη 5ετία.

Οι εξελίξεις στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών

Η συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, προσφέρουν ήδη –και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- εκπροσώπους σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. 
Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των Nissan eNV200, Volkswagen e-up και e-Crafter (νέα γενιά), Citroen Berlingo Electric, Peugeot Partner Electric, Renault Kangoo Z.E. και Master Z.E., Iveco Daily Electric κ.ο.κ. για να αναφέρουμε μερικές. 
Παράλληλα, πρόσφατα εταιρείες όπως οι Ford και Mercedes-Benz ανακοίνωσαν πως προγραμματίζουν την παρουσίαση σχετικών εκδόσεων μέχρι το τέλος της τρέχουσας 10ετίας, στο πλαίσιο μιας αναθεωρημένης «ολιστικής» προσέγγισης σε ότι αφορά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν στον τομέα των αστικών μεταφορών του μέλλοντος. 
Εκτός αυτού, εταιρείες με πιο περιορισμένη παραγωγή, όπως π.χ. η Tesla, ετοιμάζονται να εισέλθουν στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με την παρουσίαση νέων εκπρόσωπων με σύστημα ηλεκτροκινητήρα. 
Στην περίπτωση της Tesla, η εταιρεία έχει ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει ένα ηλεκτροκίνητο Pick-Up μέσα στους επόμενους 18 – 24 μήνες. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ