Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Peugeot Bipper Van διακρίνεται για την εξαιρετική ευελιξία εντός της πόλης και τις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι ευρύχωρος και πλούσια εξοπλισμένος ενώ οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο στον οδηγό.

Αναλόγως της θέσης του διαχωριστικού και του αναδιπλούμενου καθίσματος του συνοδηγού, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης του Bipper Van ανέρχεται έως και στα 2,8κ.μ.

Ο κυρίαρχος της πόλης!

3.571 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2018)

Με κόστος αγοράς από 11.860 ευρώ, το Peugeot Bipper αποτελεί μια από τις πληρέστερες και πιο εμπορικές προτάσεις της ελληνικής αγοράς στα ελαφρά επαγγελματικά για αστικές μεταφορές προϊόντων.

Στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας που κυκλοφορεί σύντομα, στα προσφέρουμε την αναλυτική δοκιμή ενός από τα πιο επιτυχημένα ελαφρά επαγγελματικά πόλης που είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.
Ο λόγος για το Peugeot Bipper Van, ένα μοντέλο που παρά τα 3,86μ. του αμαξώματος του και το μεικτό βάρος των 1.750 κιλών, είναι σε θέση να μεταφέρει στο εσωτερικό του φορτία με όγκο έως και 2,8κ.μ., μήκος έως και 2,5μ. ή βάρος έως και 610 κιλά.
Την ίδια στιγμή, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας σε συνδυασμό με το κόστος αγοράς που ξεκινά από τα 11.860 ευρώ, διασφαλίζουν με εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας για το γαλλικό Vanette.
Καταλήγοντας αξίζει να σημειώσουμε πως ο πετρελαιοκινητήρας των 1,3λτ. που αποδίδει ισχύ 80 ίππων, απαιτεί συντήρηση ανά 35.000 χλμ. (ή ανά 2ετία) ενώ το περιορισμένο Κόστος Χρήσης και Συντήρησης του Bipper Van εγγυάται τόσο η 5ετής Εγγύηση (ή 100.000 χλμ.) όσο και τα χαμηλά κόστη ανταλλακτικών.
Περισσότερα για το Peugeot Bipper Van στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα.