Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το αστικό πολύ-εργαλείο

28.074 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Το Peugeot Bipper ήταν το κορυφαίο Vanette στην Ελλάδα για το 2017 αλλά και το 2ο σε πωλήσεις ελαφρύ επαγγελματικό, πίσω μόνο από το Toyota Hilux. Ας ανακαλύψουμε τα αίτια της εντυπωσιακής αυτής επιτυχίας…

Με άκρως δελεαστική τιμή αγοράς στην παρούσα φάση (11.860 ευρώ χωρίς ΦΠΑ) και πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το γαλλικό Vanette διακρίνεται για την πολύ καλή σχέση τιμής – αξίας που προσφέρει ωστόσο, αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους που συνετέλεσαν στην εξαιρετική εμπορική του πορεία μέσα στο 2017.

Ως γνωστόν, τα οχήματα της κατηγορίας των Vanette επιβάλλεται να είναι ιδιαίτερα ευέλικτα εντός της πόλης, να εφοδιάζονται με… ολιγαρκείς σε καύσιμο κινητήρες και παρόλα αυτά, να είναι σε θέση να μεταφέρουν μεγάλο όγκο και βάρος φορτίων.

Με αυτά τα δεδομένα, το –μήκους μόλις 3,86μ.- αμάξωμα του Bipper με κύκλο στροφής της τάξης των 5,9μ. (μόλις) είναι σαφές πως είναι ευέλικτο. Αντίστοιχα, ο Euro6 πετρελαιοκινητήρας των 1,3λτ. που αποδίδει ισχύ 80 ίππων με μέση κατανάλωση μόλις 4,4λτ./100χλμ., είναι δεδομένο πως μειώνει σημαντικά το κόστος σε καύσιμα που απαιτούνται. Τέλος, με χώρο φόρτωσης μήκος έως και 2,5μ. ή όγκου έως και 2,8κ.μ., το γαλλικό Vanette θα καλύψει απόλυτα μια μεγάλη γκάμα χρήσεων.

Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, μπορούμε να αναφέρουμε την πολύ καλή αξιοπιστία που το Peugeot Bipper έχει αποδείξει κατά την πάροδο των ετών χάρη στα δοκιμασμένα μηχανικά του μέρη, αλλά και το ιδιαίτερα περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας που διασφαλίζει στον κάτοχο του χάρη σε στοιχεία όπως τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service για τον κινητήρα του, την 5ετή Εγγύηση (ή 100.000 χλμ.) που το συνοδεύει αλλά και τα χαμηλά κόστη των ανταλλακτικών που έχει εξασφαλίσει η ελληνική αντιπροσωπεία.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)