Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
¶νετο, προβλέψιμο και με υψηλή κατευθυντικότητα (με ή χωρίς φορτίο), το Ford E-Transit κερδίζει άμεσα την εμπιστοσύνη του οδηγού.

¶νετο, προβλέψιμο και με υψηλή κατευθυντικότητα (με ή χωρίς φορτίο), το Ford E-Transit κερδίζει άμεσα την εμπιστοσύνη του οδηγού.

    Υποδειγματικό στον δρόμο και πολλαπλούς ηλεκτρονικούς… φύλακες αγγέλους

    98.606 Επισκέψεις στο άρθρο

    Πίσω από το τιμόνι του E-Transit, ο οδηγός θα εκτιμήσει άμεσα την πολύ καλή θέση οδήγησης  ενώ, μια σειρά προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Intelligent Cruise Control με Trafic Sign Recognition, Blind Spot Information System με Lane Change Warning & Aid, Lane Departure Warning, Lane Keeping Aid, Junction Assist, Reverse Brake Assist κ.ά., διευκολύνουν το έργο του σε δύσκολες καταστάσεις.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »
    Την ίδια στιγμή, πολλαπλές κάμερες σε όλες τις πλευρές του οχήματος που προσφέρουν μια συνδυασμένη απεικόνιση των όσων συμβαίνουν γύρω από το όχημα (360 μοίρες) στη 12άρα οθόνη της κεντρικής κονσόλας.
    Εκτός από τα ισχυρά φρένα και το άμεσο και γρήγορο (ηλεκτρικά υποβοηθούμενο) σύστημα διεύθυνσης, ο οδηγός θα εκτιμήσει δεόντως την επιλογή μετάδοσης της κίνησης στους πίσω τροχούς, στοιχείο που διασφαλίζει την βέλτιστη ελκτική πρόσφυση όταν το όχημα είναι φορτωμένο. Παράλληλα, οι μηχανικοί της Ford Pro επανασχεδίαασαν και την πίσω ανάρτηση (βελτιστοποιώντας τις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης), δημιουργώντας μια heavy-duty διάταξη με ημί-υστερούντες βραχίονες, που μεταξύ άλλων, βελτιώνει την ευστάθεια και την πρόσφυση, ακόμη και όταν το E-Transit κινείται άφορτο.
     

    Σελίδα 1Ford E-Transit: Βάζει την πόλη στην... πρίζα
    Σελίδα 2Εργονομική & ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο
    Σελίδα 3Με ωφέλιμο φορτίο έως 1,76t. & όγκο έως 15,1κ.μ.
    Σελίδα 4Υποδειγματικό στον δρόμο και πολλαπλούς ηλεκτρονικούς… φύλακες αγγέλους