Η εξαιρετική οδική συμπεριφορά αποτελεί ένα από τα βασικά γνωρίσματα του νέου Ford Fiesta Van.

Κομψός και εργονομικά άρτιος ο εσωτερικός διάκοσμος με το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το όχημα της δοκιμής εφοδιάζονταν με τον 1.500άρη πετρελαιοκινήτήρα των 85 ίππων με μέση κατανάλωση από 3,6λτ./100χλμ.

Με ωφέλιμο πλάτος 1.281 χλστ., ο χώρος φόρτωσης μπορεί να υποστηρίξει φορτία 960 λτ. και βάρους έως και 538 κιλών αναλόγως της έκδοσης.

Οδηγούμε το νέο Ford Fiesta Van

Στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα, μπορείτε να βρείτε την πρώτη δοκιμή του νέου Ford Fiesta Van στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ…

 
Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υψηλή ποιότητα κύλισης και εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, το νέο Ford Fiesta Van έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά.
Βασισμένο στην τρίθυρη έκδοση αμαξώματος του επιβατικού μικρού της Ford, το Fiesta Van έχει μήκος 4,04μ. ωστόσο προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1.283 χλστ., πλάτος 1.281 χλστ. (884 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος 923 χλστ., όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία όγκου 960 λτ. ή βάρος έως και 538 κιλών, αναλόγως της έκδοσης.
Παράλληλα, πληρέστατη είναι και η γκάμα των μηχανικών του συνόλων που περιλαμβάνει δύο βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,1 λτ. (με απόδοση 125 ή 85 ίππων αντίστοιχα) και δύο εκδόσεις του Duratorq TDCi πετρελαιοκινητήρα των 1,5 λτ. με απόδοση 85 ή 120 ίππων.
Για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις, η μέση κατανάλωση ξεκινά από τα 4,8λτ./100χλμ. και για τις πετρελαιοκίνητες από τα 3,6 λτ./100χλμ. αντίστοιχα.
Περισσότερα για το νέο Ford Fiesta Van μπορείτε να βρείτε στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά.
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ