Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι αφανείς ήρωες των city logistics

5.547 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2018)

Οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των μεσαίων Vans διακρίνονται για την εξαιρετική ευελιξία που τους διασφαλίζουν οι περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος τους, την ίδια στιγμή που μπορούν να μεταφέρουν φορτία βάρους έως και 1,5t. ή όγκου έως και άνω των 8,0 κ.μ.! Θέλετε περισσότερα.

Η σαφής αύξηση των πωλήσεων (τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) των εκπροσώπων της κατηγορίας των Μεσαίων Vans (μεταξύ των Vanettes και των μεγάλων εκπροσώπων της αγοράς) που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, δεν είναι τυχαία.
Τα εν λόγω οχήματα, με μήκος αμαξώματος που μόλις και υπερβαίνει (στις μεγαλύτερες εκδόσεις τους) τα 5,0μ., διακρίνονται για την μεγάλη ευελιξία τους εντός της πόλης, την ίδια στιγμή που μπορούν να μεταφέρουν φορτία μεγάλου βάρους ή όγκου.
Αυτό τα καθιστά ιδανικά για μια τεράστια γκάμα εφαρμογών και πανάξια «εργαλεία». Επιλογές όπως τα Ford Transit Custom, Peugeot Expert και Mercedes-Benz Vito που διακρίνονται –ως προς τις πωλήσεις τους- στην ελληνική αγορά κατά την τελευταία 2ετία, έχουν να επιδείξουν πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος καθώς και ειδικές λύσεις που επιτρέπουν, όταν αυτό απαιτείται, την αύξηση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης τους (αναδίπλωση καθίσματος συνοδηγού και διαχωριστικού).
Παράλληλα, έχουν να επιδείξουν ένα εξαιρετικό για την κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας, γεγονός που θα κερδίσει άμεσα την εμπιστοσύνη του οδηγού, χωρίς να παραβλέπουμε το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης τους, στοιχεία σημαντικά για μια επιχείρηση.
Σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουμε τις μεταφορικές δυνατότητες της εν λόγω κατηγορίας ελαφρών επαγγελματικών, σας παρουσιάζουμε τρεις εκ των δημοφιλέστερων προτάσεων στην ελληνική αγορά, που διακρίνονται για τον… σπηλαιώδη χώρο φόρτωσης τους. 
 
Ωφέλιμο 1,5t.+, χώροι έως 8,3m3!
Δεδομένου ότι το Ford Transit Custom προσφέρει και με αυξημένο ύψος οροφής, είναι σαφές πως υπερτερεί σε ότι αφορά τον μέγιστο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης σε σχέση με τα Vito και Expert.
Παράλληλα όμως προσφέρει μεγαλύτερο πλάτος για τον χώρο φόρτωσης ενώ μεγαλύτερες είναι και οι διαστάσεις τόσο της πλευρικής όσο και της πίσω πόρτας της καρότσας του.