Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο CEO της Tesla, κ. Elon Musk έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμη εικόνα του μελλοντικού Pick-Up της εταιρείας, μια λεπτομέρεια από την πόρτα του χώρου φόρτωσης.

Ολο και πιο κοντά το Tesla Pick Up

2.505 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2019)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου μοντέλου της Tesla (Model Υ), o επικεφαλής της εταιρείας, Elon Musk, δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκ νέου και στο μελλοντικό Pick-Up, παρουσιάζοντας μάλιστα και μια νέα εικόνα του.

Πριν από λίγες ημέρες, η Tesla παρουσίασε ένα ακόμη μοντέλο της γκάμας της και πιο συγκεκριμένα το πλήρως ηλεκτροκίνητο crossover με την ονομασία «Model Y», το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά μέσα στους επόμενους 18 μήνες.
Ωστόσο, κατά την παρουσίαση του εν λόγω μοντέλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, κ. Elon Musk, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για ακόμη μια φορά σε ένα ακόμη μοντέλο της εταιρείας που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2020.
Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο –πλήρως ηλεκτροκίνητο- Pick-Up της εταιρείας, με τον κ. Musk να παρουσιάζει μάλιστα και εικόνα από μια λεπτομέρεια του οχήματος και πιο συγκεκριμένα από το πίσω τμήμα του αμαξώματος και την πόρτα του χώρου φόρτωσης.
Παράλληλα, ο Musk επιβεβαίωσε πως θα πρόκειται για έναν εκπρόσωπο της μεγάλης κατηγορίας των Pick-Up (π.χ. αντίστοιχο με το Ford F-150) ο οποίος θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος σε διαστάσεις από τα Μεσαία Pick-Up που διατίθενται στις διάφορες αγορές της ΕΕ (π.χ. Ford Ranger, Toyota Hilux, Nissan Navara κ.ο.κ.).
Σε ότι αφορά στα τεχνικά του, το νέο Tesla Pick-Up θα έχει αυτονομία της τάξης των 650 – 800 χλμ. ενώ ο ηλεκτροκινητήρας του θα τροφοδοτεί μια γραμμή μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς. Παράλληλα, η Tesla αναφέρει πως θα περιλαμβάνεται και σύστημα αυτόματης ρύθμισης της ανάρτησης αναλόγως της κίνησης και της διαδρομής που ακολουθείται καθώς και ειδικά προγράμματα διαχείρισης της απόδοσης του κινητήρα αναλόγως των συνθηκών κίνησης (εντός ή εκτός δρόμου).
Τέλος, σε αντίθεση με αρκετούς εκ των ανταγωνιστών του, το μελλοντικό Tesla Pick-Up θα παρουσιαστεί μόνο με διπλή καμπίνα όπου, δεν αποκλείεται να μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και έξι (;) επιβάτες.