Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Γιορτές και πανηγύρια στο εργοστάσιο της IVECO στην Μπρέσια για την παραγωγή του υπ` αριθμόν 600.000 Eurocargo.

Ορόσημο παραγωγής για την IVECO

6.203 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2021)

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασαν στην IVECO τα 30 χρόνια ζωής του Eurocargo, παράγοντας στο εμβληματικό εργοστάσιο της Μπρέσια το υπ` αριθμόν 600.000 φορτηγό, για την αρχική μορφή του οποίου υπεύθυνος είναι ο περίφημος Bertone.

Την παραγωγή του υπ` αριθμόν 600.000 Eurocargo στο εργοστάσιο της Μπρέσια, γιόρτασε πρόσφατα η IVECO, σε μία εμβληματική μονάδα για τη μάρκα που εργάζονται σήμερα 1.600 άνθρωποι και η οποία έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο σε κάθε γενιά του ιταλικού φορτηγού.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 «Με μεγάλη υπερηφάνεια γιορτάζουμε την παραγωγή του 600.000ου Eurocargo, του οποίου η τέταρτη γενιά απολαμβάνει μια συνεχή επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό το ορόσημο δεν μπορούσε να τροφοδοτηθεί με τίποτα άλλο παρά με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), μια απτή επιβεβαίωση της σταθερής δέσμευσης της IVECO για βιώσιμη κινητικότητα», δήλωσε περιχαρής ο διευθυντής του εργοστασίου της Μπρέσια, Marco Colonna, ο οποίος συνέχισε λέγοντας για το φορτηγό: «Κυκλοφόρησε το 1991, το Eurocargo σχεδιασμένο από τον Bertone κατασκευάστηκε ως ένα από τα πιο καινοτόμα βιομηχανικά οχήματα στην αγορά - όπως αντικατοπτρίζεται στην αξιοσημείωτη επιτυχία των πωλήσεών του - με μια αρθρωτή πλατφόρμα καμπίνας που επιτρέπει εκτεταμένες δυνατότητες προσαρμοσμένων διασκευών χωρίς αύξηση του κόστους. Η σημαντική ιστορία που βρίσκεται πίσω μας, μας καθοδηγεί σε μια πορεία συνεχούς βελτίωσης και καινοτομίας, η οποία, κατά τα επόμενα χρόνια, θα δει τα οχήματά μας να εξελίσσονται για να γίνουν πιο πράσινα από ποτέ».
 
Νέο σκληροτράχηλο IVECO T-WAY (+vid)
 
Σημειώνεται πως η ομάδα που δουλεύει στη Μπρέσια συνεργάζεται σε κάθε φάση παραγωγής, από τη συναρμολόγηση του πλαισίου έως το αμάξωμα της καμπίνας, τη βαφή και την εγκατάσταση του κιβωτίου ταχυτήτων, μέχρι την τοποθέτηση της εσωτερικής επένδυσης, μέχρι τον τελικό έλεγχο. Το εργοστάσιο παράγει επίσης ειδικές εκδόσεις για στρατιωτικές εφαρμογές και πυρόσβεση. Αυτή η ευελιξία καθίσταται δυνατή από την ομαδική εργασία και από το ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής «World Class Manufacturing», το οποίο εισήχθη το 2007 με στόχο την επίτευξη μηδενικών ελαττωμάτων, ανεπαρκειών, αποβλήτων και ατυχημάτων.
 
S-WAY: Η ναυαρχίδα της IVECO αναβαθμίζεται (+vids)
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως η ιστορία του εργοστασίου ξεκινάει το 1903, όταν ο Roberto Zust ίδρυσε την Fabbrica Automobili, μια εταιρεία που εξελίχθηκε στην Officine Meccaniche (OM) το 1928 και αποκτήθηκε από τη Fiat το 1968. Μετά την αρχική κατασκευή αυτοκινήτων (συμπεριλαμβανομένων των αγωνιστικών αυτοκινήτων), η OM στράφηκε στον γεωργικό τομέα και μετά στα βιομηχανικά οχήματα. Το 1975, η ΟΜ ήταν μεταξύ των «ιδρυτικών συνεργατών» της νεογέννητης εταιρείας IVECO. Το 1991, το εργοστάσιο επιλέχθηκε ως ο τόπος όπου θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου Eurocargo. Έτσι, το εργοστάσιο έγινε το «σπίτι» αυτού του μοντέλου και συνέχισε να διαδραματίζει βασικό ρόλο στη χάραξη του χάρτη πορείας προς βιώσιμα οχήματα υψηλής τεχνολογίας. Το ίδιο το εργοστάσιο έχει δεσμευτεί για την προστασία του περιβάλλοντος και της βιωσιμότητας, και κατά τους επόμενους μήνες, περίπου 20.000 τ.μ. ηλιακών συλλεκτών θα εγκατασταθούν στην περιοχή, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά 1.300 τόνους ετησίως.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »