Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Πιο οικονομικό στη χρήση και καλύτερα συνδεδεμένο το αναβαθμισμένο IVECO S-WAY.

Tο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων υπόσχεται περιορισμό της κατανάλωσής του έως και κατά 3%, χάρη στη νέα γκάμα κινητήρων που πληρούν τα αντιρρυπαντικά πρότυπα Euro VI/E και οι οποίοι φέρουν έγκριση για να λειτουργούν κατά 100% με bio-diesel δεύτερης γενιάς.

O κινητήρας Cursor 13 απέκτησε δύο νέες εκδόσεις ισχύος με 490 και 530 ίππων, την ίδια στιγμή που τόσο αυτός όσο και ο μικρότερος Cursor 11 διαθέτουν πλέον αυξημένη σχέση συμπίεσης και νέο σύστημα διαχείρισης καύσης.

Στον περιορισμό της κατανάλωσης συμβάλει και το αυτόματο σύστημα κλιματισμού διαθέτει που διαθέτει τη νέα λειτουργία Eco, όπως και τα νέα αεροδυναμικά καλύμματα της εμπρόσθιας κολόνας, που βελτιώνουν περαιτέρω τη ροή αέρα γύρω από την καμπίνα.

Το IVECO Driver Pal επιτρέπει στον οδηγό να αλληλεπιδρά με το όχημα, τα συστήματα ελέγχου του, την αίθουσα ελέγχου της εταιρείας (IVECO Control Room) και όλες τις λειτουργίες διαχείρισης στόλου, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa.

Υψηλά επίπεδα άνεσης για τον οδηγό στη σύγχρονη καμπίνα, στοιχείο ιδιαίτερα κρίσιμο ειδικά στα οχήματα των διεθνών μεταφορών.

S-WAY: Η ναυαρχίδα της IVECO αναβαθμίζεται (+vids)

7.569 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2021)

Με αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων που υπόσχονται χαμηλότερη κατανάλωση και ενισχυμένο τεχνολογικό προφίλ που του προδίδει υψηλότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας, συνεχίζει την εμπορική του πορεία το IVECO S-WAY.

Η IVECO παράλληλα με την αναβαθμισμένη εκδοχή του Daily, παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του μεγαλύτερου φορτηγού της, του S-WAY που υπάρχει στην αγορά από το 2019 και πλέον συνεχίζει την εμπορική του πορεία με μια σειρά βελτιώσεων σε κρίσιμες παραμέτρους.
 
Καταρχάς, το φορτηγό μεγάλων αποστάσεων υπόσχεται περιορισμό της κατανάλωσής του έως και κατά 3%, χάρη στη νέα γκάμα κινητήρων που πληρούν τα αντιρρυπαντικά πρότυπα Euro VI/E και οι οποίοι φέρουν έγκριση για να λειτουργούν κατά 100% με bio-diesel δεύτερης γενιάς όπως το HVO. Αναλυτικότερα, ο κινητήρας Cursor 13 απέκτησε δύο νέες εκδόσεις ισχύος με 490 και 530 ίππων, την ίδια στιγμή που τόσο αυτός όσο και ο μικρότερος Cursor 11 διαθέτουν πλέον αυξημένη σχέση συμπίεσης και νέο σύστημα διαχείρισης καύσης.
 
Οι κινητήρες των 13 λίτρων του IVECO S-WAY έχουν συνδυαστεί με νέους πίσω άξονες με μακρύτερες σχέσεις έως 2.31: 1, γεγονός που επιτρέπει την καλύτερη απόδοση κατά το ρολάρισμα σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Σημειώνεται, πως στον περιορισμό της κατανάλωσης συμβάλει και το αυτόματο σύστημα κλιματισμού διαθέτει που διαθέτει τη νέα λειτουργία Eco, όπως και τα νέα αεροδυναμικά καλύμματα της εμπρόσθιας κολόνας, που βελτιώνουν περαιτέρω τη ροή αέρα γύρω από την καμπίνα.
 
Δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο του νέου IVECO S_WAY:
 
Μεγάλη έμφαση έδωσαν οι άνθρωποι της IVECO στην αναβάθμιση της συνδεσιμότητας του S-WΑΥ, προκειμένου ο οδηγός του να έχει μια διαδραστική σχέση με αυτό και παράλληλα να επικοινωνεί αμεσότερα και πιο αποτελεσματικά με το περιβάλλον του. Σε αυτό το πλαίσιο, το ιταλικό φορτηγό εξοπλίζεται με το λεγόμενο «IVECO Driver Pal», τον φωνητικό σύντροφο του οδηγού που διαθέτει νέες προηγμένες λειτουργίες και προσφέρει καινούργιες υπηρεσίες συνδεσιμότητας.
 
Αναλυτικότερα, το IVECO Driver Pal επιτρέπει στον οδηγό να αλληλεπιδρά με το όχημα, τα συστήματα ελέγχου του, την αίθουσα ελέγχου της εταιρείας (IVECO Control Room) και όλες τις λειτουργίες διαχείρισης στόλου, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa. Χάρη στις δυνατότητες του MYIVECO, οι οδηγοί όχι μόνο μπορούν να ενεργοποιήσουν τα χειριστήρια στην καμπίνα και να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή infotainment, αλλά επιπλέον είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το σύστημα πλοήγησης για να σχεδιάσουν τη διαδρομή τους και να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας του οχήματος και τη βαθμολογία τους στην αξιολόγηση του στυλ οδήγησης (Driving Style Evaluation). Το IVECO Driver Pal τους φέρνει επίσης σε επαφή με την κοινότητα οδηγών μέσω του MYCOMMUNITY, καθιστώντας δυνατή την ανταλλαγή μηνυμάτων με άλλους οδηγούς στη διαδρομή τους ή κοντά στον προορισμό τους. Μπορούν να μοιράζονται χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες και να αλληλοϋποστηρίζονται.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως η IVECO λανσάρει μια νέα υπηρεσία που καθιστά πιο εύκολη τη ζωή τόσο του οδηγού όσο και του διαχειριστή του στόλου, σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλης έκτακτης κατάστασης που αφορά στο φορτηγό. Συγκεκριμένα, ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιήσει το IVECO Top Care μέσω του IVECO Driver Pal και αυτόματα θα ενημερωθεί το πλησιέστερο συνεργείο της μάρκας. Στην υπηρεσία περιλαμβάνεται και το πακέτο φιλοξενίας του οδηγού, στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό το φορτηγό να είναι έτοιμο εντός έξι ωρών. Τότε, ο οδηγός θα έχει -δίχως χρέωση- τη δυνατότητα μεταφοράς, θα του δοθεί κατάλυμα και -εάν χρειάζεται- θα δεχθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
 
Σας αφήνουμε με ένα σύντομο βίντεο από την παρουσίαση του νέου IVECO S_WAY:
 

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις