Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πενήντα χιλιάδες μονάδες του Crossway έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής η Iveco Bus.

Πενήντα χιλιάδες μονάδες του Crossway έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής η Iveco Bus.

Ορόσημο παραγωγής για το Iveco Crossway

4.079 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2021)

Παρήχθη πρόσφατα στην Τσεχία το 50.000ο Iveco Crossway, ένα μοντέλο που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των περιαστικών λεωφορείων.

Το υπ` αριθμόν 50.000 Crossway παρήγαγε πρόσφατα η Iveco, με το ιταλικό μοντέλο να αποτελεί έτσι το παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία των περιαστικών λεωφορείων. Το λεωφορείο που σηματοδότησε το συγκεκριμένο παραγωγικό ορόσημα, παραδόθηκε στην ΟBB Postbus, τη μεγαλύτερη εταιρεία δημόσιων μεταφορών της Αυστρίας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 Το εν λόγω λεωφορείο, αποτελεί μέρος της συμφωνίας που υπογράφηκε το 2016 με την αυστριακή εταιρεία, για την παράδοση 200 μονάδων των Crossway και Crossway LE (χαμηλής εισόδου). Εντάχθηκε στον στόλο της ΟBB Postbus που αποτελείται από 1.300 λεωφορεία και θα πιάσει δουλειά στο Λιντς, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας.
 
Αυτονομία 543 χλμ. για το ηλεκτρικό Iveco E-WAY
 
Η έκδοση Line Low Entry του Crossway που μόλις παρέλαβε η ΟBB Postbus μπορεί να μεταφέρει 45 επιβάτες, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- έχουν στη διάθεσή τους θύρες φόρτισης USB σε κάθε κάθισμα, air condition και οθόνη TFT.
 
Το μήκους 12 μέτρων λεωφορείο εξοπλίζεται με τον Cursor 9 κινητήρα των 360 ίππων, ο οποίος πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro VI και φέρει την πατενταρισμένη HI-SCR τεχνολογία, που παρόλο που δεν έχει σύστημα επανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR), εμφανίζει χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών.
 
Έρχεται το αυτόνομο λεωφορείο της Iveco
 
Σημειώνεται πως το Crossway εμφανίστηκε στο προσκήνιο πριν από 15 χρόνια και διατίθεται σε εκδόσεις μήκους 10,7, 12, 13 και 14,5 μέτρων, ενώ οι κινητήρες του καίνε diesel ή biogas. Ανάμεσα στο πλήθος διακρίσεων που συνοδεύουν το λεωφορείο της Iveco, ξεχωρίζουμε τα βραβεία «International Bus & Coach Award 2017», «Sustainable Bus of the Year 2018», «Sustainable Bus of the Year 2020» και «International Sustainability Award 2021».
 
Νέο Iveco Daily Access CNG αυτονομίας 510 χλμ.
 
Το ιταλικό λεωφορείο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Vysoke Myto της Τσέχικης Δημοκρατίας, το οποίο με πάνω από 3.800 υπαλλήλους και ετήσια παραγωγή άνω των 4.000 μονάδων, αποτελεί τη μεγαλύτερη μονάδα κατασκευής λεωφορείων της Ευρώπης, αλλά και έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες όχι μόνο της χώρας, αλλά ολόκληρης της Αν. Ευρώπης.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »