Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο εσωτερικό του Fiat Fullback μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως και πέντε ενήλικες επιβάτες.

Με μήκος 1,52μ., η καρότσα του Fullback Double Cab μπορεί να φιλοξενήσει φορτία άνω του 1,0t.

Fiat Fullback

19.967 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Η πρόταση της Fiat Professional στην κατηγορία των Pick-Up κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας και τις πολύ καλές εντός και εκτός δρόμου ικανότητες της, γεγονός που μεταφράστηκε και σε μια άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία. 
Διαθέσιμο πλέον σε εκδόσεις με διπλή καμπίνα για έως και πέντε επιβάτες, το Fullback προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1,52μ., πλάτος 1,47μ. και ύψος 475 χλστ. για τα πλευρικά τοιχώματα ενώ, η απόσταση του δαπέδου από το έδαφος ανέρχεται στα 850 χλστ. αντίστοιχα. 
Με την σχεδίαση του εσωτερικού να είναι καλαίσθητη, το Fullback προσφέρει ένα πληρέστατο πακέτο εξοπλισμού που συνδυάζει τόσο πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες ασφάλειας όσο και προηγμένα συστήματα πολυμέσων. 
Εκτός όμως όλων των παραπάνω, το Fullback διακρίνεται και για τις πολύ καλές δυνατότητες του κατά την κίνηση τόσο στην άσφαλτο όσο και εκτός αυτής. Οι μεγάλες γωνίες του αμαξώματος σε συνδυασμό με το προηγμένο σύστημα 4κίνησης το καθιστούν ιδανικό για τη μεταφορά φορτίων άνω του 1,0t. ακόμη σε… δύσκολες διαδρομές ενώ, ο πετρελαιοκινητήρας των 150 ή 180 ίππων προσφέρει τα απαιτούμενα αποθέματα ροπής για την έλξη φορτίων έως και 3,1t. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)