Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όλες ανεξαιρέτως οι εκδόσεις του Navara μπορούν να μεταφέρουν φορτία άνω του 1,0t.

Με πληρέστερο εξοπλισμό και εξαιρετικούς χώρους το εσωτερικό του αναβαθμισμένου Nissan Navara.

Nissan Navara

19.964 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Τ ο σημαντικά αναβαθμισμένο Nissan Navara ξεκίνησε την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά μέσα στο 2019, έχοντας να επιδείξει ακόμη πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες και οδική συμπεριφορά χάρη στις επεμβάσεις στην ανάρτηση του κ.ά. 
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με επιμηκυμένη (King) ή διπλή (Double) καμπίνα, το Navara προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος έως και 1,75μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους άνω του 1,0t. σε όλες ανεξαιρέτως τις εκδόσεις. 
Παράλληλα, το ιαπωνικό Pick-Up είναι σε θέση να έλξει φορτία βάρους έως και 3,5t. ενώ σημαντικές βελτιωμένες είναι και οι γωνίες του αμαξώματος του, γεγονός που βελτιώνει τις εκτός δρόμου ικανότητες του. 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, οι δύο εκδόσεις των 163 και 190 ίππων του πετρελαιοκινητήρα των 2,3λτ. διατηρούνται, με τις ανάλογες ωστόσο επεμβάσεις προκειμένου να καλύπτονται οι προδιαγραφές του πρωτοκόλλου Euro 6D-Temp αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων. Νέο είναι και το χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων ενώ, η μέση κατανάλωση καυσίμου με βάση το πρότυπο WLTP ξεκινά από τα 8,7λτ.100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)