Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας αποτελεί βασικό προσόν στο εσωτερικό του Isuzu D-Max.

Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που το Isuzu D-Max είναι σε θέση να υποστηρίξει ανέρχεται στους 1,31t.

Isuzu D-Max

19.987 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

To Isuzu D-Max συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο εμπορικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ελληνική αγορά κατά τη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας και όχι άδικα. 
Εν αναμονή της νέας γενιάς του που υπολογίζεται πως θα λανσαριστεί στην Ελλάδα μέσα στο 2020, το D-Max διακρίνεται για την πληρότητα των εκδόσεων αμαξώματος, που του επιτρέπουν να προσφέρει ιδανικές λύσεις σε πολλαπλές χρήσεις. 
Το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται έως και στα 2,3μ. ενώ με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τους 3,0t., το ιαπωνικό Pick-Up είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους άνω των 1,0t. σε όλες τις εκδόσεις του (μέγιστο 1.310 κιλών) ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 3,5t. 
Η μοναδική επιλογή στα μηχανικά του σύνολα αφορά σε έναν πετρελαιοκινητήρα 1,9λτ., που δεν απαιτεί τη χρήση διαλύματος AdBlue κατά την επεξεργασία των καυσαερίων που εκλύει. 
Με μέγιστη ισχύ 164 ίππων, προσφέρει πολύ καλές επιταχύνσεις στο D-Max ενώ η μέση κατανάλωση του διατηρείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνουν ένα χειροκίνητο και ένα αυτόματο, αμφότερα με έξι σχέσεις. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)