Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο χώρος φόρτωσης του διπλοκάμπινου Amarok έχει μήκος 1,55μ. και πλάτος 1,62μ.

Εξαιρετικός στους τομείς της ποιότητας των υλικών και της εργονομίας, ο εσωτερικός διάκοσμος του Amarok.

Volkswagen Amarok

19.995 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Με τη διάκριση «International Pick-Up Award 2018» να συγκαταλέγεται στις… αποσκευές του, το VW Amarok αποτελεί μια από τις δυναμικές προτάσεις στην ελληνική αγορά των Pick-Up. 
Διαθέσιμο μόνο σε εκδόσεις με διπλή καμπίνα επιβατών, το Amarok εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή με το επίπεδο της άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες, την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί παντού και φυσικά την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει δοθεί στο στάδιο της συναρμογής τους. 
Με μήκος 5,25μ., το… θηριώδες Pick-Up της VW προσφέρει χώρο φόρτωσης με εξαιρετικό μήκος και πλάτος ενώ, το μεικτό βάρος των 2,92t. του, περιορίζει το ωφέλιμο φορτίο, δεδομένου του σημαντικού απόβαρου του οχήματος. 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, η Volkswagen δεν ήταν… φειδωλή όταν «προίκιζε» το Amarok καθώς προσφέρεται με έναν V6 πετρελαιοκινητήρα 3,0λτ., σε εκδόσεις με ισχύ από 204 – 258 ίππου και μέγιστη ροπή 580 Nm που συνδυάζονται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με μετατροπέα ροπής. 
Καταλήγοντας αξίζει να εστιάσουμε και στην πολύ καλή οδική συμπεριφορά του γερμανικού Pick-Up, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)