Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναλόγως της έκδοσης, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του Ranger ανέρχεται έως και στα 1.252 κιλά.

Εξαιρετική η ποιότητα κατασκευής και η πληρότητα εξοπλισμού ειδικά στις εκδόσεις Wlidtrak και Raptor για το νέο Ranger.

Ford Ranger

19.972 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Έχοντας μόλις αποσπάσει (για 2η φορά) τη διάκριση «International Pick-Up Award 2020», το νέο Ford Ranger ξεκίνησε πρόσφατα την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά με στόχο, όπως πάντα, την κορυφή των πωλήσεων, μια επίδοση που διατηρεί επί σειρά ετών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία του. 
Διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος χωρίς να παραβλέπουμε τις –άκρως δυναμικές- ειδικές εκδόσεις «Raptor», το νέο Ranger προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1,57 – 2,32μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως και 1.252 κιλών. Παράλληλα, είναι σε θέση να έλξει φορτία βάρους έως και 3,5t. 
Με τον εσωτερικό διάκοσμο να παραπέμπει σε πολυτελή επιβατικά οχήματα, ειδικά στις κορυφαίες εκδόσεις (π.χ. Wildtrak), το Ranger προσφέρει άνετους χώρους για έως και πέντε ενήλικους, με τον εξοπλισμό του να θεωρείται υπέρ-πλήρης. 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, η Ford προσφέρει τον 2,0λιτρο EcoBlue σε εκδόσεις με μονό (130 ή 170 ίπποι) ή διπλό (213 ίπποι) turbo, που συνδυάζονται τόσο με ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και με ένα νέο αυτόματο 10 σχέσεων!
Με βάση τα παραπάνω, αναλόγως της έκδοσης του οχήματος, η μέση κατανάλωση καυσίμου ξεκινά από τα 6,9λτ./100χλμ. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)