Παράταση ισχύος των ειδικών αδειών Taxi

Με σχετική του εγκύκλιο, το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε την παράταση της ισχύος των ειδικών αδειών των Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσης αυτοκινήτων στο πλαίσιο της λήψης μέτρων κατά της πανδημίας.

 
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Μεταφορών με την υπογραφή του υφυπουργού, Ιωάννη Κεφαλογιάννη, παρατείνεται αυτοδικαίως έως και την 31η Ιουλίου 2020 η ισχύος των Ειδικών Αδειών των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ. Taxi) αυτοκινήτων, των οποίων η λήξη έχει προσδιοριστεί σε ημερομηνία εντός του χρονικού διαστήματος από 16.03.2020 – 31.07.2020.
Παράλληλα, παρακαλούνται οι κάτοχοι ειδικών αδειών ΕΔΧ Taxi να μεριμνήσουν για την έγκαιρη ανανέωση της ισχύος των ανωτέρω αδειών λαμβάνοντα υπόψη και τηρώντας αυστηρά τα οριζόμενα της εγκυκλίου ΔΙΔΑΔ/Φ.69/114/9708/08.05.2020 του υπουργείου Εσωτερικών περί της υποδοχής κοινού και της προσέλευσης αυτών στις δημόσιες υπηρεσίες μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) διατηρούμενων σε ισχύ των όσων μέχρι στιγμής ισχύουν σχετικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών.
 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ