Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ηχοσύστημα στην κεντρική κονσόλα φέρει ενσωματωμένη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ενώ…

… το ίδιο ισχύει για τον ευανάγνωστο πίνακα οργάνων.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος και βασίζεται στις έντονες καμπύλες γραμμές.

Μια από τις σημαντικότερες «αρετές» του 301 Taxi είναι χωρίς αμφιβολία η ευρυχωρία του εσωτερικού.

Φιλόξενο και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό

24.080 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2015)

«Γενναιόδωρο» σε χώρους, για όλους τους επιβάτες το 301 Taxi θα διατηρήσει ξεκούραστο τον οδηγό καθΆ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ, οι πίσω θέσεις δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα ακόμη και στους μεγαλόσωμους επιβάτες χάρη στο μεγάλο πλάτος της καμπίνας (1.409χλστ.) όσο και τον αέρα για τα γόνατα και το κεφάλι τους.
Ο καλαίσθητος εσωτερικός διάκοσμος συνδυάζεται με ποιοτικά υλικά, πολλαπλούς χώρους για μικροαντικείμενα και ένα πληρέστατο επίπεδο βασικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους, A/C, ράδιο-CD MP3 με ενσωματωμένη οθόνη, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες κ.ο.κ.
Παράλληλα, ως πολύ καλός για τα δεδομένα της κατηγορίας και τις διαστάσεις του αμαξώματος, κρίνεται ο ωφέλιμος όγκος του χώρου για τις αποσκευές (506λτ.) ο οποίος καθίσταται πλήρως εκμεταλλεύσιμος χάρη στο μεγάλο άνοιγμα της πέμπτης πόρτας και το πλήρως επίπεδο δάπεδο του.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως το Peugeot 301 Taxi προσφέρεται με τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού (Access, Active & Allure) που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)