Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πήρε double η Ford! Pick-Up & Van της χρονιάς για 2 μοντέλα της

Πήρε double η Ford! Pick-Up & Van της χρονιάς για 2 μοντέλα της

  • Πήρε double η Ford! Pick-Up & Van της χρονιάς για 2 μοντέλα της
  • Πήρε double η Ford! Pick-Up & Van της χρονιάς για 2 μοντέλα της

Πήρε double η Ford! Pick-Up & Van της χρονιάς για 2 μοντέλα της

18.725 Επισκέψεις στο άρθρο

- Το Ford Ranger κέρδισε τον τίτλο για το «Pick-Up της Χρονιάς» 2024.
- Δεν μασάει τίποτε στις offroad διαδρομές (γι αυτό και κέρδισε τους κριτές)
- «Van της Χρονιάς» ψηφίστηκε το Ford Transit Custom.
- Έχει το σύστημα Delivery Assist, που γλιτώνει 20 δευτερόλεπτα σε κάθε στάση για παράδοση δεμάτων.

Το Ford Ranger κέρδισε τον τίτλο για το «Pick-Up της Χρονιάς» 2024.

Το βραβείο IPUA, συντομογραφία του «International Pick-up Award» (Διεθνές Pick-Up), απονέμεται μόνο κάθε δύο έως τρία χρόνια. Απονέμεται από κριτική επιτροπή δημοσιογράφων που εξειδικεύονται στις μεταφορές.
 
Νικητής φέτος αναδείχθηκε το Ford Ranger, το οποίο μοιράστηκε τα πρωτεία με το Volkswagen Amarok, καθώς και τα δύο Pick-Up μοιράζονται πάτωμα αλλά και διάφορα μηχανικά μέρη.
 

Δεν μασάει τίποτε στις offroad διαδρομές (γι αυτό και κέρδισε τους κριτές)

Ο Hans Schep, μέλος της ομάδας των κριτών που επέλεξαν το Ranger ως το Pick-Up της Χρονιάς, δήλωσε σχετικά: «Διαθέτει την πληρέστερη γκάμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, προσφέροντας στους πελάτες την άνεση εντός δρόμου και την ικανότητα εκτός δρόμου, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της δουλειάς αλλά και της αναψυχής».
 
Στις διαδρομές εκτός δρόμου το Ranger έχει αποδείξει την δύναμή του, ενώ στις δοκιμές μας έχει έρθει αντιμέτωπο με αρκετούς αντιπάλους. Δείτε με ένα κλικ εδώ πώς τα πήγε η έκδοση Raptor απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

«Van της Χρονιάς» ψηφίστηκε το Ford Transit Custom

Η ίδια ομάδα κριτών ψήφισε το καινούργιο Transit Custom ως το Διεθνές Van της Χρονιάς για το 2024. Αυτή η διπλή νίκη για την Ford είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είναι η 3η φορά στην ιστορία της που καταφέρνει να κερδίσει και τις δύο διακρίσεις μαζί. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την υψηλή τεχνολογία, την άνετη θέση οδήγησης αλλά και από το Delivery Assist.
 

Έχει το σύστημα Delivery Assist, που γλιτώνει 20ΆΆ σε κάθε στάση για παράδοση δεμάτων.

Το νέο σύστημα της Ford αυτοματοποιεί διάφορες λειτουργίες ασφαλείας προκειμένου να επιταχύνει τις παραδόσεις δεμάτων. Το σύστημα παρακολουθεί όταν ο οδηγός βάλει τον επιλογέα ταχυτήτων στη θέση Park. Στη συνέχεια ενεργοποιεί τα αλαρμ, σταματάει τον κινητήρα και κλειδώνει τις πόρτες που δε χρειάζονται, ενώ ξεκλειδώνουν όταν ο οδηγός επιστρέψει στο Van και πατήσει το πόδι στο φρένο. Το σύστημα ενεργοποιεί τον κινητήρα και επιτρέπει την αποχώρηση.
 
Η Ford δηλώνει ότι το σύστημα αυτό γλιτώνει περί τα 20 δευτερόλεπτα σε κάθε παράδοση, ενώ με μέσο όρο τις 150 παραδόσεις ανά ημέρα, γλιτώνει περί τα 50 λεπτά χρόνου.