Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
To Pick-Up του Siim Parn με βάση την Bentley Bentayga.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Pick-Up του Siim Parn με βάση την Bentley Bentayga.

Pick-Up από Bentley & Porsche

5.358 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2022)

Σε αγορές από αυτή της Β. Αμερικής, τα Pick-Up μοντέλα είναι σούπερ δημοφιλή, κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει κάποια στιγμή την ελίτ της αυτοκινητοβιομηχανίας να παρουσιάσει τις δικές της προτάσεις. Δείτε σήμερα πώς θα ήταν δύο υπερπολυτελή SUV -οι Bentley Bentayga και Porsche Cayenne- με καρότσα.

Πώς θα ήταν τα υπερπολυτελή SUV ως Pick-Up;

  • Ψηφιακές δημιουργίες ανεξάρτητου σχεδιαστή
  • Η Bentley Bentayga μεταμορφώνεται σε Pick-Up
  • Η Porsche Cayenne GTS Coupe αποκτά καρότσα
  • Η Audi φαίνεται έτοιμη να κάνει το βήμα
 
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το αφεντικό της Audi είχε αφήσει να εννοηθεί πως η γερμανική μάρκα επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να εντάξει στη γκάμα της ένα Pick-Up μοντέλο.
 
Το γεγονός αυτό πυροδότησε μια συζήτηση γύρω από το ενδεχόμενο «ανοίγματος» της σχετικής αγοράς προς ένα κοινό που επιζητεί οχήματα με premium χαρακτήρα, κάτι που είχε επιχειρήσει -όχι με ιδιαίτερη επιτυχία- να κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και η Mercedes-Benz, λανσάροντας με βάση το Nissan Navara, την X-Class.


Ψηφιακή μεταμόρφωση της Porsche Cayenne GTS Coupe σε αγροτικό.

Ψηφιακή μεταμόρφωση της Porsche Cayenne GTS Coupe σε αγροτικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από τα premium στα σούπερ πολυτελή

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, ενδεχομένως να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, ειδικά αν το όλο εγχείρημα στεφθεί με επιτυχία. Μπορεί δηλαδή να σπεύσουν και άλλες εταιρείες να δοκιμάσουν την τύχη τους, ακόμα και αυτές που τοποθετούνται ακόμα πιο ψηλά, απευθυνόμενες σε καταναλωτές που αναζητούν οχήματα με πραγματικά πολυτελή χαρακτήρα.
 
Προφανώς κινούμαστε στη σφαίρα της φαντασίας, αφού ακόμα και το λανσάρισμα ενός SUV αποτέλεσε μια υπέρβαση για την ελίτ της αυτοκίνησης, μια κίνηση που έκανε πρώτη από όλες η Porsche κατασκευάζοντας πριν χρόνια την Cayenne. Πλέον, όμως, έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι και σχεδόν όλες οι κορυφαίες μάρκες έχουν στη γκάμα τους ένα «περιπετειώδες» μοντέλο, ακόμα και η Rolls-Royce που «αναγκάστηκε» να απαντήσει στην Bentley Bentayga με την Cullinan.
 
Από το SUV μέχρι το Pick-Up βέβαια υπάρχει πολύς δρόμος, αλλά και πάλι ποιος περίμενε πριν κάποια χρόνια την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα; Ακόμα και αν δεν έχει ακουστεί ούτε ψίθυρος σχετικά, η φαντασία των ανεξάρτητων σχεδιαστών είναι αχαλίνωτη και με όπλο τις ψηφιακές τους πένες, κόβουν και ράβουν δημιουργώντας ό,τι θέλουν.

Τα αγροτικά των Bentley και Porsche

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Εσθονός Siim Parn, ο οποίος στον λογαριασμό του στο Instagram (@spdesignsest) παρουσίασε δύο υπερπολυτελή αγροτικά, των οποίων η καρότσα προφανώς δεν προορίζεται να δεχθεί βαριά φορτία.
 
Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης πήρε στα χέρια του την Bentley Bentayga και δημιούργησε με βάση το high-end βρετανικό SUV όχημα ένα Pick-Up. Ακολουθώντας την ίδια ακριβώς λογική, πέρασε στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και ξεκινώντας από την Porsche Cayenne GTS Coupe, έφτιαξε ψηφιακά ένα ακόμα σχετικό μοντέλο.
 
Το τελικό αποτέλεσμα είναι στην κρίση του καθενός, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Αυτό που έχει σημασία είναι αν οι κορυφαίες εταιρείες δουν «ψωμί», ειδικά στην αγορά της Β. Αμερικής που τα Pick-Up είναι σούπερ δημοφιλή, και αποφασίσουν να κάνουν το βήμα. Ο καιρός θα δείξει…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »