Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλήρης ανανέωση γκάμας για τη Renault PRO+

12.730 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2019)

Σας παρουσιάζουμε τα πλήρως αναβαθμισμένα νέα Renault Trafic & Master που έρχονται και στην Ελλάδα από το 2020, καθώς είχαμε την ευκαιρία να τα οδηγήσουμε ήδη στην 1η πανευρωπαϊκή τους παρουσίαση.

Με βάση το 5ετές (2017 - 2022) στρατηγικό πλάνο «Drive the Future», οι υπεύθυνοι της Renault ευελπιστούν να αυξήσουν τις συνολικές πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της κατά 40%, να διπλασιάσουν την κάλυψη της παγκόσμιας αγοράς από το 24% στ 50%, να διατηρήσουν την πρωτοκαθεδρία στα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά με την παρουσίαση σχετικών εκδόσεων σε όλη τη γκάμα και να κατακτήσουν την κορυφή στις παγκόσμιες πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών με περισσότερες από 2,5 εκ. μονάδες ετησίως (συνδυαστικά με τις πωλήσεις των εταιρειών Nissan & Mitsubishi).
Οι παραπάνω φιλοδοξίες αποτυπώνουν έκδηλα το πόσο σημαντική είναι η παρουσίαση των νέων Trafic & Master που σε συνδυασμό με το επίσης αναβαθμισμένο Alaskan (Pick-Up), σε συνδυασμό με την ανανεωμένη νέα γενιά του Kangoo, σηματοδοτούν την έναρξη της πλήρους ανανέωσης της γκάμας.