Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε τα οφέλη που προσφέρει η υπηρεσία Iveco Daily Business Up.

Πλήρης συνδεσιμότητα για το Iveco Daily (vid)

2.448 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2019)

Το «MYDAILY» είναι μια νέα διαδικτυακή πύλη της Iveco που επιτρέπει τον έλεγχο πολλαπλών δεδομένων του οχήματος συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης έως και κατά 15%! Ανακαλύψτε το…

Προκειμένου να προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης του χρόνου που δαπανά ενός του οχήματος κατά τη διάρκεια των δρομολογίων, η Iveco προσφέρει μια υπερσύγχρονη –ψηφιακή- «εργαλειοθήκη» με πολλαπλές λειτουργίες που φέρει την ονομασία «Daily Business UP».
Ουσιαστικά το εν λόγω σύστημα είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην υποβοήθηση του έργου του οδηγού (Driver Assistant) χάρη σε λειτουργίες όπως το «Driving Style Evaluation» (DSE) που ελέγχει συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο οδηγείται το όχημα κάτω από όλες τις συνθήκες και προσφέρει τις κατάλληλες… συμβουλές βελτίωσης του.
Παράλληλα, το εν λόγω σύστημα ενσωματώνει ένα υπερσύγχρονο σύστημα πλοήγησης από την Sygic καθώς και ένα… διαδραστικό εγχειρίδιο χρήσης του οχήματος (Interactive User Handbook).
Ωστόσο, το Daily Business Up μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια και στην διαχείριση των δρομολογίων της επιχείρησης μέσω της λειτουργίας «Fleetwork» ενώ παρέχει σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του οχήματος. Φυσικά, το Daily Business Up δεν θα μπορούσε παρά να είναι σε απευθείας σύνδεση με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Iveco όπως η «Iveco Assistance Non Stop», μια υπηρεσία 24ωρης οδικής βοήθειας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ένα από τα πλεονεκτήματα του Daily Business Up είναι πως δεν απαιτεί την τοποθέτηση πρόσθετου εξοπλισμού επί του οχήματος καθώς, μέσω μιας απλής διαδικασίας που διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο οδηγός είναι σε θέση να συνδεθεί ασύρματα (μέσω Bluetooth) με όλες τις λειτουργίες του οχήματος (και του κινητήρα) μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet.
Μάθετε περισσότερα για τη νέα δικτυακή πύλη της Iveco για το Daily που μεταξύ άλλων, επιτρέπει τη μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου του οχήματος έως και κατά 15% εδώ, καθώς και στο video που σας παρουσιάζουμε…