Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στον Δεκέμβριο η Mercedes-Benz αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του εξαιρετικά επιτυχημένου Sprinter, το οποίο θα λανσαριστεί μέσα στο 1ο 6μηνο του 2018.

Πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου Sprinter

2.215 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2017)

Μέσα στον προσεχή Δεκέμβριο, η Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει την παρουσίαση των πρώτων επίσημων στοιχείων για τη νέα γενιά του Sprinter που αναμένεται να διαθέτει και ηλεκτροκίνητη έκδοση στη γκάμα του.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, η Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει την παρουσίαση των πρώτων επίσημων δεδομένων αναφορικά με την –πολυαναμενόμενη- νέα γενιά του Sprinter, του κορυφαίου σε πωλήσεις εκπρόσωπου της στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών, ένα μοντέλο που αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2018.
Με δεδομένη τη σημαντική ισχυροποίηση του ανταγωνισμού που όπου, μεταξύ άλλων μπορούμε να βρούμε μοντέλα όπως τα νέα Ford Transit, Volkswagen Crafter, ΜΑΝ TGE κ.ο.κ., η Mercedes-Benz έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη του νέου Sprinter.
Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι, το νέο Sprinter θα είναι ένα «παγκόσμιο» μοντέλο που θα κατασκευάζεται σε συνολικά έξι γραμμές παραγωγής σε όλον τον κόσμο, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί – ολοκληρωθεί επενδύσεις ύψους άνω των 530 εκ. ευρώ τόσο στην εξέλιξη του νέου οχήματος, όσο και στην αναδιάρθρωση των γραμμών παραγωγής του (όπως π.χ. στο εργοστάσιο του Ντίσελντορφ).
Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Sprinter θα υιοθετεί, έως έναν βαθμό και σχεδιαστικά στοιχεία από τον πιο πρόσφατο εκπρόσωπο της εταιρείας στα ελαφρά επαγγελματικά, το νέο Pick-Up «X-Class», ενώ θεωρείται δεδομένο πως, αν όχι άμεσα τουλάχιστον μέσα στην επόμενη 2ετία, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του Sprinter.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, το νέο Sprinter αναμένεται να είναι σημαντικά βελτιωμένο σε ότι αφορά στους τομείς της οδικής συμπεριφοράς και της ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας ενώ, βελτιωμένες αναμένεται να είναι και οι μεταφορικές του δυνατότητες. Παράλληλα, η Mercedes-Benz έχει ανακοινώσει πως η έναρξη των πωλήσεων του σε διάφορες αγορές της ΕΕ θα ξεκινήσει μέσα στο 1ο 6μηνο του 2018.