Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο Tourliner είναι η υψηλή ποιότητα κύλισης που προσφέρει καθώς και το κάθετα αναβαθμισμένο επίπεδο παθητικής ασφάλειας.

  Κορυφαίο επίπεδο εφαρμοσμένης τεχνολογίας

  11.794 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2020)

  Από το σύστημα κλιματισμού – θέρμανσης (Konvekta 35,5 kW) έως τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς, το νέο Tourliner θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του.
  Μια από τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις είναι το νέο MAN AttentionGuard, ένα σύστημα που αναλαμβάνει να ελέγχει διαρκώς την προσύλωση του οδηγού στον χειρισμό του οχήματος και να σπεύσει να τον προτρέψει για ένα.. διάλλειμα στην περίπτωση που πραγματοποιεί επαναλαμβανόμενα λάθη.
  Πέραν αυτού, αξίζει να αναφερθούμε στο νέο Adaptive Cruise Control που είναι σε θέση να διατηρεί μια σταθερή απόσταση ασφαλείας από τα προπορευμόμενα οχήματα ανάλογα με τη δική τους ταχύτητα κίνησης, αλλά και τα LGS (Lane Guard System) και EBA (Emergency Brake Assist). Φυσικά, ο σχετικός… κατάλογος είναι αρκετά μεγάλος περιλαμβάνοντας επιγραμματικά συστήματα όπως τα Dynamic Stability Program, Roll Over Mitigation, Tyre Pressure Monitoring, ESP, ASR, MAN BrakeMatic κ.ο.κ.

   

  Προηγούμενη

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)