ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πόσο «ξεχωριστό» είναι το VW ID Buzz Cargo;

1.388 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2024)
Πόσο «ξεχωριστό» είναι το VW ID Buzz Cargo;

Πόσο «ξεχωριστό» είναι το VW ID Buzz Cargo;

  • Πόσο «ξεχωριστό» είναι το VW ID Buzz Cargo;
  • Πόσο «ξεχωριστό» είναι το VW ID Buzz Cargo;

- Ξεχωριστό σε σχεδίαση & άκρως πρακτικό στον δρόμο
- Αμιγώς ηλεκτρικό με αυτονομία έως 425 χλμ.
- Ικανό να μεταφέρει με άνεση δύο ευρωπαλέτες
- «Πλατινένιο» σε ασφάλεια από τον Euro NCAP

Ξεχωριστό σε σχεδίαση & άκρως πρακτικό στον δρόμο

To ID Buzz Cargo αποτελεί ένα μεγάλο… στοίχημα για την Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα καθώς είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Van της και μάλιστα σε μια κατηγορία που συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον των απανταχού επαγγελματιών, δεδομένου ότι αφορά σε οχήματα που προορίζονται για χρήση εντός της πόλης.
 
Με ξεχωριστή σχεδίαση αμαξώματος που συνδυάζει τις ρετρό πινελιές με το φουτουριστικό ντιζάιν, το ID Buzz Cargo διακρίνεται επίσης για την στιβαρή του κατασκευή και την εξαιρετική αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός πίσω από το τιμόνι του, καθώς η εξαιρετική λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα και του συστήματος ανάκτησης ενέργειας, ουσιαστικά του επιτρέπει να κινείται κάνοντας χρήση μόνο… ενός πεντάλ (του γκαζιού) παντού και πάντα!
 

Αμιγώς ηλεκτρικό με αυτονομία έως 425 χλμ.

Το «International Van of the Year» για το 2023 είναι πισωκίνητο με τον ηλεκτροκινητήρα των 150kW (204hp) με μέγιστη ροπή 310Nm να προσφέρει εξαιρετικές επιταχύνσεις, ακόμη και με πλήρες φορτίο.
 
Οι μπαταρίες του είναι χωρητικότητας 82kWh (ωφέλιμη 77kWh) και επαρκούν για τη διάνυση έως και 423km (εντός της πόλης) με μια φόρτιση, η οποία σε παροχές DC (έως 170kW) διαρκεί μόλις 30 λεπτά (για το 5% - 80%). Παράλληλα, συνοδεύονται από Εγγύηση 8 ετών ή 160.000km.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ικανό να μεταφέρει με άνεση δύο ευρωπαλέτες

Με μήκος αμαξώματος στα 4,7m, το ID Buzz Cargo προσφέρει χώρο φόρτωσης μήκους 2,2m, πλάτους 1,73m και ύψους 1,23m, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία όγκου έως 3,9κ.μ. και βάρους από 516 – 647kg, που ωστόσο δεν είναι και η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας.
 
Παράλληλα, το ID Buzz Cargo είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο σε μία έκδοση αμαξώματος (με δυνατότητα μεταφοράς έως 2 ευρωπαλετών) ωστόσο, ήδη έχει παρουσιαστεί η έκδοση του με μακρύ μεταξόνιο.
 

«Πλατινένιο» σε ασφάλεια από τον Euro NCAP

Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως το ID Buzz Cargo (στην επιβατική του έκδοση) απέσπασε εξαιρετική βαθμολογία στις δοκιμές του Euro NCAP (5 αστέρια) σε ότι αφορά στην ασφάλεια των επιβατών, καθώς και την «Πλατινένια» βαθμίδα αξιολόγησης (με συνολική βαθμολογία 83%) σε ότι αφορά στην πληρότητα του εξοπλισμού σε ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού (ADAS), αλλά και την απόδοση τους!