Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
VW: Δύο επαγγελματικά μοντέλα με κορυφαία βαθμολογία στο Euro NCAP

VW: Δύο επαγγελματικά μοντέλα με κορυφαία βαθμολογία στο Euro NCAP

3.618 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2022)

Όχι με ένα αλλά με δύο επαγγελματικά μοντέλα η Volkswagen βραβεύτηκε με την κορυφαία βαθμολογία στο Euro NCAP. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό βαν ID. Buzz και το νέας γενιάς Amarok βαθμολογήθηκαν ως «Πολύ Καλά» και έλαβαν τα 5 αστέρια από τον ευρωπαϊκό ανεξάρτητο οργανισμό.

Το νέο ID.Buzz έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία σε λίγες μόνο εβδομάδες από τo λανσάρισμά του. Σε αυτά προστέθηκε κι ένα άλλο βραβείο: πέντε αστέρια που απονέμονται από το Euro NCAP. Αυτό ισοδυναμεί με εξαιρετική συνολική βαθμολογία τόσο για την σύγκρουση όσο και για την προστασία των επιβατών και αποτελεί ένδειξη καλών χαρακτηριστικών του οχήματος που ενσωματώνουν τόσο εκτεταμένη όσο και πρακτική τεχνολογία αποφυγής ατυχημάτων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

To ID.Buzz συγκέντρωσε το 92% στην προστασία των επιβατών

To ID.Buzz είναι στάνταρ εξοπλισμένο με αερόσακους οδηγού, συνοδηγού μπροστινού καθίσματος, κεντρικούς και πλευρικούς αερόσακους στο πιλοτήριο, καθώς και αερόσακους τύπου κουρτίνας. Συγκεντρώνοντας 92% των μέγιστων δυνατών βαθμολογιών για την προστασία των επιβατών, το ηλεκτρικό MPV από το Ανόβερο πέτυχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα χάρη στον συνδυασμό των αερόσακων με την κατάλληλα διαρρυθμισμένη δομή αμαξώματος του οχήματος.
 

Το νέο Amarok πέτυχε εξίσου υψηλούς πόντους στις δοκιμές πρόσκρουσης

Από την άλλη, το νέο Amarok πέτυχε εξίσου υψηλούς πόντους στις δοκιμές πρόσκρουσης με το ID.Buzz. Το νέο pick-up της Volkswagen, το οποίο θα κυκλοφορήσει στη Γερμανία στις αρχές του επόμενου έτους, βραβεύτηκε επίσης με «5 αστέρια» από τον οργανισμό δοκιμών Euro NCAP. Όπως και στην περίπτωση του ID. Buzz, κι εδώ ο συνδυασμός μιας στιβαρής δομής αμαξώματος με μια πληθώρα σύγχρονων συστημάτων υποβοήθησης και πέδησης έκτακτης ανάγκης, συνέβαλαν στην κατάκτηση του βραβείου. Το νέο Amarok έχει ακόμη και αερόσακους γονάτων, με πολύ καλές βαθμολογίες στα μπροστινά και πλαϊνά crash test που επιτεύχθηκαν σε συνδυασμό με τα ειδικά διαμορφωμένα παιδικά καθίσματα της VW.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »