Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο Hyundai Santa Cruz φαίνεται πως τελικά θα προωθηθεί στο στάδιο της μαζικής παραγωγής από την Κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία.

«Πράσινο φως» για το Hyundai Pick-Up;

2.499 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2015)

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το διαδίκτυο, οι υπεύθυνοι της Hyundai δεν αποκλείεται να εγκρίνουν τελικά την παραγωγή ενός νέου μοντέλου Pick-Up και μάλιστα μέσα στο τρέχον έτος.

Αν και διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι BMW και Audi, δεν δείχνουν ιδιαίτερα… ζεστές στο ενδεχόμενο προσθήκης ενός μοντέλου Pick-Up στη γκάμα των εκπροσώπων τους, οι υπεύθυνοι της Hyundai ενδέχεται να εγκρίνουν και μάλιστα εντός του έτους, την εξέλιξη ενός αντίστοιχου μοντέλου.

Ο λόγος φυσικά για την έκδοση παραγωγής του εντυπωσιακού πρωτότυπου «Santa Cruz» που έτυχε ιδιαίτερα ενθαρρυντικής υποδοχής τόσο από τον Τύπο όσο και το κοινό στο πρόσφατο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS, 12-25 Ιανουαρίου.

Όπως είναι φυσικό, η τελική έκδοση παραγωγής του μελλοντικού Hyundai Pick-Up θα διαφέρει μάλλον αρκετά από το πρωτότυπο HCD-15 Santa Cruz που είχε παρουσιαστεί στο NAIAS 2015 ενώ επιβάλλεται να επιλυθούν και αρκετά τεχνικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα, σε ποια πλατφόρμα θα βασίζεται.