Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Πρεμιέρα για τη νέα γενιά «California» της VW

1.724 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2024)
Πρεμιέρα για τη νέα γενιά «California» της VW

Πρεμιέρα για τη νέα γενιά «California» της VW

Πρεμιέρα για τη νέα γενιά «California» της VW

  • Πρεμιέρα για τη νέα γενιά «California» της VW
  • Πρεμιέρα για τη νέα γενιά «California» της VW

- Με πανευρωπαϊκή τεχνική υποστήριξη σε τροχόσπιτα χάρη στην υπηρεσία California Profi
- Για πρώτη φορά διατίθεται ως plug-in υβριδικό (και τετρακίνητο) το California
- Με αναβαθμισμένα συστήματα infotainment & ADAS το Grand California
- Υποβοήθηση & βελτίωση του βασικού εξοπλισμού στο Caddy California

Με πανευρωπαϊκή τεχνική υποστήριξη σε τροχόσπιτα χάρη στην υπηρεσία California Profi

Ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο εμπειριών γύρω από τη ζωή σε Camper Van, θέλησε να αναδείξει η Volkswagen Commercial Vehicles στην πρόσφατη έκθεση Caravan Salon 2024 του Düsseldorf, μέσα από μια νέα γκάμα υπηρεσιών, προϊόντων και εμπειριών.
Σημείο αναφοράς βεβαίως – πέρα από το νέο λογότυπο του brand -, δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από την υπηρεσία California Profi, η οποία παρέχει τη δυνατότητα μιας πανευρωπαϊκής τεχνικής υποστήριξη από ειδικούς σε τροχόσπιτα. Πάνω σε αυτό, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ της εταιρείας, Lars Krause, υποστηρίζει πως: «Η εξασφάλιση της τεχνικής υποστήριξης όσων οδηγούν το California στα ταξίδια είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Γι' αυτό είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής τροχόσπιτων που προσφέρει μια πανευρωπαϊκή υπηρεσία κινητικότητας από ειδικούς σε τροχόσπιτα. Έτσι ώστε κάθε ταξίδι, από το πρώτο έως το τελευταίο χιλιόμετρο, να είναι και να παραμένει μια συναρπαστική εμπειρία».
Αξίζει να σημειωθεί, άλλωστε, πως η Volkswagen Commercial Vehicles έχει αναπτύξει για το brand της California μια δική της ξεχωριστή  ταυτότητα, που περιλαμβάνει ελκυστικές εκπτώσεις σε προσφορές, την εφαρμογή California App για ταξιδιωτικές συμβουλές, καθώς και υπηρεσίες όπως: η ενοικίαση τροχόσπιτων California, οι αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης και η δυνατότητα διανυκτέρευσης στο Hotel California, η μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων lifestyle California και διάφορα αξεσουάρ για τα τροχόσπιτα με το λογότυπο VW μπροστά και πίσω.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>