Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Renault παρουσίασε την πλήρως ανανεωμένη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της μεταξύ των οποίων δεσπόζει το πρωτότυπο «Kangoo Z.E. Concept» (δεξιά)

Το πλήρως ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο «Kangoo Z.E. Concept» προσφέρει μια πρώτη γεύση της σχεδίασης που θα φέρει η νέα γενιά του γαλλικού Vanette…

… η οποία υπολογίζεται πως θα λανσαριστεί επίσημα στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2020, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα.

Η νέα γενιά της κορυφαίας σε διαστάσεις πρότασης στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Renault, του Master θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2019…

… έχοντας να επιδείξει πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος και έναν –εντελώς νέο- εσωτερικό διάκοσμο για την καμπίνα των επιβατών.

Αντίστοιχα τροποποιημένη είναι και η σχεδίαση του αμαξώματος του νέου Trafic …

… ενώ σημαντικά αναβαθμισμένος αναμένεται να είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας όλων των εκδόσεων του.

Το ανανεωμένο Alaskan θα προσφέρει αυξημένο ωφέλιμο φορτίο έως και κατά 146 κιλά, αναλόγως της έκδοσης.

Πρόγευση του νέου Renault Kangoo (+vid)

4.032 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2019)

Η Renault αποκάλυψε επίσημα την πλήρη αναβάθμιση των μοντέλων Trafic, Alaskan και Master ενώ, με το πρωτότυπο Kangoo Z.E. Concept, προσφέρει μια πρόγευση της νέας γενιάς του θρυλικού Vanette της.

Μια εκ των πρωτοπόρων εταιρειών στην εξέλιξη και παραγωγή ελαφρών επαγγελματικών αλλά και ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων, η Renault, που επί σειρά ετών αποτέλεσε την κορυφαία σε πωλήσεις στην κατηγορία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προχώρησε στην παρουσίαση της πλήρως ανανεωμένης γκάμας της.
Εκτός των μοντέλων Trafic, Master και Alaskan, που φέρουν αρκετές σχεδιαστικές και όχι μόνο αναβαθμίσεις, η Renault παρουσίασε και το πρωτότυπο «Kangoo Z.E. Concept», που ουσιαστικά αποτελεί προπομπό της νέας γενιάς του Kangoo, που αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2020.
Αντίστοιχα, η Renault έχει ανακοινώσει πως η παραγωγή των νέων Master και Trafic θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο του 2019 και το λανσάρισμα τους στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέχρι το τέλος του έτους αντίστοιχα.
 
Λίγα λόγια για το νέο Master
Μια από τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις του νέου Master είναι φυσικά η πλήρης ανανέωση της σχεδίασης του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματος καθώς και το εντελώς νέο εσωτερικό ενώ πολλαπλά νέα συστήματα ασφάλειας (Rear View Assist, Side Wind Assist κ.ά.) θα συνδυάζονται με τους αποδοτικότερους κινητήρες που θα περιλαμβάνουν εκδόσεις ισχύος έως και 180 ίππων (400 Nm ροπής).
 
Λίγα λόγια για το νέο Trafic
Αντίστοιχες είναι και οι σχεδιαστικές αλλαγές στη νέα γενιά του Trafic (αμάξωμα και εσωτερικό) χωρίς να παραβλέπουμε τις διάφορες τεχνολογικές αναβαθμίσεις στα μηχανικά του μέρη (νέο αυτόματο κιβώτιο EDC6). Παράλληλα, το νέο Trafic θα είναι διαθέσιμο εκτός από τις εκδόσεις Van και σε εκδόσεις Combi, Bus και SpaceClass, που αφορούν στην μεταφορά επιβατών, με ανέσεις έως και VIP επιπέδου.
 
Λίγα λόγα για το ανανεωμένο Alaskan
Το ανανεωμένο Alaskan που θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ από τον προσεχή Σεπτέμβριο (χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την έλευση του και στην ελληνική αγορά), επιδεικνύει αρκετές τροποποιήσεις στη σχεδίαση του αμαξώματος χάρη στο νέο προφυλακτήρα, την τροποποιημένη μάσκα και τους τονισμένους θόλους των τροχών ενώ, οι κινητήρες των 160 και 190 ίππων (425 με αύξηση 22Nm και 450 Nm αντίστοιχα), έχουν δεχθεί αναβαθμίσεις προκειμένου να μειωθούν περαιτέρω οι εκπομπές ρύπων και φυσικά, η μέση κατανάλωση καυσίμου τους.
Τέλος, το Alaskan θα προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως και 1,1t. (από 127 έως και 146 κιλά επιπλέον, αναλόγως της έκδοσης).
 
Μια πρώτη «γεύση» της επόμενης γενιάς του Kangoo
Πέραν όμως όλων των παραπάνω, σαφέστατα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στις πρόσφατες ανακοινώσεις της Renault, εστιάζεται στην παρουσίαση του πρωτότυπο «Kangoo Z.E. Concept», ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος που ουσιαστικά, προσφέρει μια πρώτη ματιά στην μελλοντική νέα γενιά του γαλλικού Vanette που θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2020.
Σε αυτό το σημείο μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως η ηλεκτροκίνητη «Z.E.» (Zero Emission) έκδοση της υπάρχουσας γενιάς του Kangoo, αποτελεί την κορυφαία σε πωλήσεις επιλογή στα ελαφρά –ηλεκτρικά- επαγγελματικά στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας στη Renault μερίδιο αγοράς της τάξης του 46,2% για το 2018.
Προς το παρόν η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα μηχανικά μέρη, τις μεταφορικές δυνατότητες ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω πρωτότυπου ωστόσο, το σίγουρο είναι πως η πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση του αμαξώματος, από όποια οπτική πλευρά και αν το αντικρύσει κανείς, σηματοδοτεί ουσιαστικά τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας σε ότι αφορά στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων, καθώς είναι σαφείς και οι ομοιότητες με τη νέα γενιά των Trafic και Master, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που δημοσιεύουμε.
Περισσότερες –προς το παρόν- πληροφορίες αναφορικά με το πρωτότυπο Renault Kangoo Z.E. Concept, μπορείτε να βρείτε στο video που σας παρουσιάζουμε…