Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα -3η κατά σειρά- γενιά του Mercedes-Benz Sprinter αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Φεβρουάριο του 2018.

Σε πρώτη φάση ωστόσο, η εταιρεία αποκάλυψε το εντελώς νέο εσωτερικό του –κορυφαίου σε πωλήσεις- ελαφρού επαγγελματικού της.

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως μετά το νέο ηλεκτροκίνητο «eVito» που θα λανσαριστεί μέσα στο 2018…

… θα ακολουθήσουν και το «eSprinter» από το 2019 με νέο ηλεκτροκινητήρα και ειδική συστοιχία μπαταριών κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης.

Πρόγευση του νέου Sprinter

2.317 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2017)

Η Mercedes-Benz Vans παρουσίασε επίσημα μια… πρώτη γεύση του νέου Sprinter που θα παρουσιαστεί στις αρχές του νέου έτους με την εμπορική του πορεία στην ΕΕ να ξεκινά μέχρι το καλοκαίρι!

Μετά από πρόσκληση της Mercedes-Benz Vans βρεθήκαμε στη Γερμανία προκειμένου να παραστούμε στην πρώτη παρουσίαση αρκετών από τις πτυχές που αναμένεται να συνθέσουν το πολύ-επίπεδο… παζλ της νέας -3ης- γενιάς του Sprinter, ενός οχήματος που λογικά αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στην κατηγορία του.
Μια από τις βασικότερες παρατηρήσεις που μπορούμε να κάνουμε είναι πως, με τη νέα γενιά του Sprinter, η Mercedes-Benz εδραιώνει την προσπάθεια «μεταμόρφωσης» της από εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων σε «πάροχο» ολοκληρωμένων μεταφορικών λύσεων για τους πελάτες της. Εξάλλου και το νέο Sprinter συγκαταλέγεται στη νέα στρατηγική πολιτική «adVANce» που έχουμε ήδη παρουσιάσει.
Ουσιαστικά, στόχος της Mercedes-Benz είναι το νέο Sprinter να αποτελέσει ένα ακόμη –σημαντικό- κομμάτι των σύγχρονων και μελλοντικών συνδυασμένων μεταφορών καθώς, εκτός από κορυφαίο σε θέματα κατασκευής, χαρακτηριστικών και μεταφορικών δυνατοτήτων, θα είναι σε θέση μέσω του «Internet of Things» να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον ιδιοκτήτη του.
 
Όσα γνωρίζουμε για το νέο Sprinter μέχρι στιγμής
Σύμφωνα με τα –λιγοστά είναι αλήθεια- στοιχεία που γνωρίζουμε για τη νέα γενιά του Sprinter που αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα, ο κορυφαίος σε πωλήσεις εκπρόσωπος της Mercedes-Benz στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών, αναμένεται να είναι διαθέσιμος σε μια τεράστια γκάμα εκδόσεων αναφορικά με το μέγεθος και τις διαστάσεις του αμαξώματος (μήκος, πλάτος, ύψος, μεταξόνια) ενώ θα ενσωματώνει πολλαπλές εντυπωσιακές λύσεις αναφορικά με την διαρρύθμιση και αξιοποίηση των χώρων προς όφελος της βέλτιστης υποδοχής, μεταφοράς, φόρτωσης και εκφόρτωσης πάσης φύσεως φορτίων.
Παράλληλα, πολλαπλές θα είναι και οι επιλογές ως προς τις λύσεις που θα παρέχονται στον οδηγό του ενώ όπως είναι φυσικό, εντυπωσιακή θα είναι και η παλέτα επιλογών αναφορικά σε συστήματα πολυμέσων, συνδεσιμότητας κ.ο.κ.
Την ίδια στιγμή, η Mercedes-Benz Vans αποκάλυψε και επίσημα πως η νέα γενιά του Sprinter θα είναι διαθέσιμη και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, με την ονομασία «eSprinter», αρχής γενόμενης από το 2019.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως η νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter έχει ανακοινωθεί πως θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Φεβρουάριο του 2018.