Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη στην πληρέστατη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της, η Ford διατηρεί τα πρωτεία στις πωλήσεις τόσο της Ελλάδας όσο και της ΕΕ μέσα στο 1ο 3μηνο του 2021.

Αντίστοιχα, το Ford Ranger διατηρείται με άνεση στην κορυφή των πωλήσεις των Pick-Up σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπως και το 2020.

Πρωτιά της Ford σε Ελλάδα και Ευρώπη!

2.950 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2021)

Σε χρονιά – ορόσημο με βάση την εμπορική της πορεία στα ελαφρά επαγγελματικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, εξελίσσεται το 2021 για τη Ford!

Με τις πωλήσεις της να αυξάνονται σημαντικά μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2021 για την αγορά ελαφρών επαγγελματικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η Ford κυριαρχεί προς το παρόν σε αυτόν τον κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον Μάρτιο, η εταιρεία απέσπασε μερίδιο της τάξης του 20,78% στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της ελληνικής αγοράς, ενώ από τις αρχές του έτους το μερίδιο της ανέρχεται στο 21,4% επί του συνόλου της αγοράς.

Αυτό φυσικά την τοποθετεί στην κορυφή της λίστας με τις πιο εμπορικές εταιρείες, με διαφορά 42,5%(!) από τον δεύτερο, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία του 2020.
Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στα αποτελέσματα της Ford σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου η εταιρεία διατηρεί με άνεση την πρώτη θέση στις πωλήσεις, συνεχίζοντας την εξαιρετική εμπορική της πορεία.

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε εξάλλου πως μέσα στο 2020 τα Transit, Transit Courier, Transit Connect και Transit Custom (που είναι και το κορυφαίο σε πωλήσεις όχημα της εταιρείας πανευρωπαϊκά), της εξασφάλισαν την πρώτη θέση στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της ΕΕ, με το Ford Ranger να ανακηρύσσεται για ακόμη μια χρονιά ως το best-seller Pick-Up στην ΕΕ με μερίδιο της τάξης του 30%!

Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως η γκάμα του Ranger αναμένεται να εμπλουτιστεί μέσα στο 2021 με μια νέα –άκρως πολυτελή και πλούσια εξοπλισμένη- έκδοση με την ονομασία «Stromtrak».