Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Iveco παρουσίασε μια νέα γενιά εκδόσεων για το Daily, ιδιαίτερα αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον.

Πρωτοπορία στις αστικές διανομές

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2017)

Η Iveco παρουσίασε μια νέα γενιά ιδιαίτερα αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον, εκδόσεων του Daily με την ονομασία «Blue Power». Ανακαλύψτε τις…

Η Iveco παρουσίασε μια νέα «οικογένεια» εκδόσεων για το Daily που υπόσχεται να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας και φιλικότητας προς το περιβάλλον χάρη στο περιορισμένο κόστος χρήσης που διασφαλίζει.
Ουσιαστικά, πρόκειται για τρία τεχνολογικά επιτεύγματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που προσφέρει στη γκάμα του Daily και πιο συγκεκριμένα:
 
Εκδόσεις Daily Hi-Matic Natural Power
Οι εν λόγω εκδόσεις του ιταλικού μοντέλου είναι οι πρώτες στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών που συνδυάζουν κινητήρα με καύσιμο το φυσικό αέριο και το νέο υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήρων «Hi-Matic» των 8 σχέσεων.
Ο κινητήρας των 3,0λτ. καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro6 με απόδοση 136 ίππων και 350 Nm ροπής, ενώ την ίδια στιγμή οι εκπομπές μικροσωματιδίων του είναι κατά 76% χαμηλότερες από τις αντίστοιχες εκδόσεις με πετρελαιοκινητήρα και οι εκπομπές οξειδίων του αζώτου κατά 12% χαμηλότερες. Επιπρόσθετα, η ύπαρξη του αυτόματου κιβωτίου «Hi-Matic» επιφέρει περαιτέρω μείωση της μέσης κατανάλωσης του κατά 2,5% με το συνολικό κόστος χρήσης να περιορίζεται έως και 35% σε σχέση με το πετρέλαιο κίνησης.
 
Εκδόσεις Daily Euro 6 RDE Ready
Οι εν λόγω εκδόσεις του Daily πληρούν ήδη τις προδιαγραφές αναφορικά με τις νέες μετρήσεις ρύπων κάτω από πραγματικές συνθήκες χρήσης (RDE: Real Driving Emissions), οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ από το 2020.
 
Εκδόσεις Daily Electic
Οι αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Daily που είναι σε θέση να προσφέρουν σημαντικές λύσεις στις ενδοαστικές διανομές, εκπέμποντας ωστόσο μηδενικούς ρύπους.