Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο Fuso Vision F-CELL αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο 46ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο.

Πρωτότυπο φορτηγό με fuel-cells από τη Fuso

7.242 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2019)

Ένα πρωτότυπο ελαφρύ φορτηγό με σύστημα fuel-cells αναμένεται να παρουσιάσει η Mitsubishi Fuso Truck & Bus Co. στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο.

Χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, στο προσεχές 46ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο (24/10 – 4/11), η Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC), θυγατρική του Ομίλου Daimler Trucks Asia (DTA), αναμένεται να παρουσιάσει πολλαπλές καινοτομίες καθώς και πρωτότυπα οχήματα σε όλες τις κατηγορίες.
Με βασικό γνώμονα την παρουσίαση νέων λύσεων, υπηρεσιών και προϊόντων που θα προάγουν την εικόνα της εταιρείας σε ότι αφορά στη «συνδεσιμότητα», την αυτόνομη κίνηση, την ασφάλεια και φυσικά τον εξηλεκτρισμό της, η ιαπωνική εταιρεία ανακοινώσει πως θα μεταξύ άλλων ένα λεωφορείο με την ονομασία «Aero Queen» που θα φέρει σύστημα «BusConnect» ενώ, το νέο βαρύ φορτηγό «Super Great» που η εταιρεία προσφέρει σε διάφορες αγορές της Ασίας, θα παρουσιαστεί με νέες τεχνολογίες που του επιτρέπουν να καλύψει τις προδιαγραφές του «Επιπέδου 2» σε ότι αφορά στα στάδια προς την πλήρως αυτόνομη κίνηση του.
Ωστόσο, το όχημα που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, δεν είναι άλλο από το πρωτότυπο «Vision F-CELL», ένα ελαφρύ φορτηγό με σύστημα κυψελών καυσίμου (fuel-cell) και καύσιμο το υδρογόνο, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην εν λόγω έκθεση.
Περισσότερα σύντομα...