Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Πώς η «Stathis» πρωτοπορεί  και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της!

Πώς η «Stathis» πρωτοπορεί  και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της!

  • Πώς η «Stathis» πρωτοπορεί  και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της!
  • Πώς η «Stathis» πρωτοπορεί  και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της!

Πώς η «Stathis» πρωτοπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της!

17.122 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2023)

Η εταιρεία "Stathis" προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο οχήματος, τα ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς και υπηρεσίες σε value for money τιμές. Ταυτόχρονα μέσω του εξαιρετικού after sales service που προσφέρει βρίσκεται δίπλα στο πελάτη της, ό,τι κι αν συμβεί. Όμως η εταιρεία δε σταματά εκεί καθώς καινοτομεί και πρωτοπορεί και στο τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Η "Stathis" είναι η Νο1 εταιρεία στην Ελλάδα στην αμαξοποίηση και την ψύξη μεταφορών. Κατά την 60ετή πορεία της είχε μία σταθερή ανάπτυξη, πρόσθεσε νέα προϊόντα, επέκτεινε τις συνεργασίες της με κορυφαίες ξένες εταιρείες, πάντοτε με έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δεν είναι τυχαίο που είναι η πρώτη επιλογή πολλών μεγάλων εταιρειών στην ελληνική αγορά που χρειάζονται τις υπηρεσίες της (Σκλαβενίτης, Οικογένεια Στεργίου, Βενέτης κ.ά.).
 

«Stathis»: συνώνυμο του know-how και του Value for money

Η εταιρεία "Stathis" διαθέτει το know how για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο οχήματος. Έχοντας επενδύσει σε νέες τεχνολογίες και αναπτύσσοντας συνεργασίες με top εταιρίες είναι σε θέση να παρέχει μονώσεις αυτοκινήτων van, ψυκτικά μηχανήματα, ψυκτικούς θαλάμους αυτοκινήτων και μονώσεις αυτοκινήτων τύπου van, θαλάμους βαθειάς κατάψυξης (τσέλες), καταγραφικά θερμοκρασίας Euroscan, κιβωτάμαξες (κόφες) και υδραυλικές πόρτες υψηλής ποιότητας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι υψηλότατου επιπέδου χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα, ο μόνος τομέας που κάνει εκπτώσεις η επιχείρηση είναι αυτός του κόστους. Η "Stathis" προσφέρει top και άμεση εξυπηρέτηση σε value for money τιμές.
 

Στο πλευρό του πελάτη και μετά την πώληση

Η ολοκληρωμένη υποστήριξη ξεκινά πριν από την πώληση. Η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας μας, θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα προτείνει μια σειρά λύσεων (με σχέδια, ωφέλιμο φορτίο, οικονομικά στοιχεία, καταγραφές κλπ.), ώστε να διαλέξετε αυτήν που σας βοηθά να μεταφέρετε τα προϊόντα σας στις κατάλληλες θερμοκρασίες και φυσικά με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Μετά την πώληση, η εταιρεία είναι στο πλευρό σας για να αναλάβει τη συντήρηση και τις επισκευές, ώστε εσείς να μπορείτε αναπόσπαστα να ασχοληθείτε με το παραγωγικό σας έργο. Το after sales service είναι για τη "Stathis" το βασικότερο πλεονέκτημα που παράλληλα με τη γνώση, την εμπειρία και τη φιλοσοφία τοποθετεί την εταιρεία σταθερά στην κορυφή, μπροστά από τον ανταγωνισμό.
 

Πρωτοπόρος και στην ηλεκτροκίνηση

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και η εταιρεία είναι ήδη εκεί, καθώς αντιλαμβάνεται τις αλλαγές και τις νέες ανάγκες που προκύπτουν. Για ακόμα μια φορά καινοτομεί μετασκευάζοντας και συντηρώντας οχήματα μεγάλων εταιρειών καθώς η"Stathis" διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για να δώσει πρώτη τις λύσεις για τις υπερκατασκευές σε ηλεκτρικά οχήματα, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν. Τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι η μείωση του βάρος της μόνωσης, με αποτέλεσμα να έχουμε 30% εξοικονόμηση στο βάρος της μόνωσης, ούτως ώστε να μην μειώνεται ιδιαίτερα το ωφέλιμο του αυτοκίνητου, που ήδη επιβαρύνεται από τις μπαταρίες. Επιπλέον το ψυκτικό μηχάνημα έχει χαμηλότερη ηλεκτρική κατανάλωση επιδρώντας θετικά στην εμβέλεια του αυτοκίνητου. Ενώ γίνεται και προετοιμασία του οχήματος για να είναι σε θέση να δεχθεί σε δεύτερο χρόνο επιπλέον μπαταρίες και φωτοβολταϊκά.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της καινοτομίας είναι τα ηλεκτρικά οχήματα, BYD ETM6, LEVC και το 4,25te-Ducato-Chassis.
 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε