Πρώτη «γεύση» από το Ranger Raptor (vid)

Πρώτη «γεύση» από το Ranger Raptor (vid)

Μια πρώτη γεύση από το θηριώδες και άκρως εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor προσέφερε επί ελληνική εδάφους η ελληνική αντιπροσωπεία στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center.

Οδηγούμε τη Χ 350d «The Rock»

Οδηγούμε τη Χ 350d «The Rock»

Μη χάσετε το επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα καθώς σε αυτό φιλοξενούμε την πρώτη δοκιμή της κορυφαίας Mercedes-Benz X-Class 350d «The Rock Edition».

Αυλαία για το νέο Opel Vivaro Van

Αυλαία για το νέο Opel Vivaro Van

Το Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (NEC 2019) που θα διεξαχθεί από 30/4 – 2/5 θα αποτελέσει το σκηνικό για την επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου Vauxhall (Opel) Vivaro Van.

ΝΕΟ «Zafira Life» από την Opel

ΝΕΟ «Zafira Life» από την Opel

Η Opel ανακοίνωσε πως η νέα –επιβατική- έκδοση του Vivaro, θα ονομάζεται πλέον «Zafira Life», υιοθετώντας την ονομασία του επιτυχημένου εμπορικά, επιβατικού πολυμορφικού της οχήματος.

Εξελιγμένο για τα δύσκολα

Εξελιγμένο για τα δύσκολα

Η 17η Νοεμβρίου ήταν η επίσημη ημερομηνία έναρξης της εμπορικής πορείας της νέας γενιάς του Mitsubishi L200 στην αγορά της Ταϊλάνδης (αρχικά) ενώ, μέσα στο 2019, το ιαπωνικό Pick-Up θα λανσαριστεί σταδιακά σε 150 χώρες παγκοσμίως.

O «μονομάχος» της Jeep έρχεται  στην ΕΕ μέσα στο 2020

O «μονομάχος» της Jeep έρχεται στην ΕΕ μέσα στο 2020

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Aντζελες επέλεξε τελικά η εταιρεία Jeep για να παρουσιάσει το νέο –παγκόσμιο- Pick-Up της με την ονομασία «Gladiator» που ξεκινά την εμπορική του πορεία στις ΗΠΑ μέσα στο καλοκαίρι του 2019 ενώ, από το 2020 θα λανσαριστεί και στις αγορές της ΕΕ, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

νεα μοντελα