Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Renault: Παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό van Master στην Αγγλία

Renault: Παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό van Master στην Αγγλία

4.277 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2024)

- Η Renault θα συμμετάσχει για 21η φορά στην έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων της Αγγλίας
- Θα παρουσιάσει το νέο ηλεκτρικό van Renault Master με αυτονομία 458 χλμ.
- Θα αναδείξει και άλλα ηλεκτρικά van και τεχνολογίες
- Το 2023 η Renault είδε αύξηση 95,3% στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Renault θα συμμετάσχει για 21η φορά στην έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων της Αγγλίας

Η Renault θα λάβει μέρος, για 21η φορά, στην έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ από τις 23 έως τις 24 Απριλίου. Εκεί η γαλλική εταιρία θα εκθέσει τον αμιγώς ηλεκτρικό της στόλο από ελαφρά οχήματα, ενώ θα παρουσιάσει και το νέο ηλεκτρικό Renault Master.

Θα παρουσιάσει το νέο ηλεκτρικό van Renault Master με αυτονομία 458 χλμ.

Το Master είναι το τελευταίο ηλεκτρικό van που ετοίμασε η Renault. Σχεδιασμένο για να διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις, να κουβαλάει περισσότερα και να κοστίζει λιγότερο, η Renault σχεδίασε το νέο της αυτό μοντέλο με καλύτερη αεροδυναμική, καινούργιο σύστημα πέδησης και έως 20 συστήματα ADAS τελευταίας τεχνολογίας. Το ηλεκτρικό Master, σύμφωνα με την εταιρία, έχει 458 χλμ. (WLTP) και δυνατότητα να κουβαλήσει φορτίο βάρους έως 1,625 τόνων. Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβάνεται και η οθόνη 10 ιντσών για το σύστημα infotainment, που θα είναι συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay. Το λογισμικό της θα λάβει περισσότερες αναβαθμίσεις τα ερχόμενα χρόνια, ενώ ήδη έρχεται με πολλές εφαρμογές της Google, όπως χάρτες, πολυμέσα και φωνητικές εντολές (όλα αυτά για πρώτη φορά σε van της Renault).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα αναδείξει και άλλα ηλεκτρικά van και τεχνολογίες

Δίπλα στο νέο Master θα υπάρχει και το Renault Traffic E-Tech που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του, καθώς και το πολυβραβευμένο Kangoo E-Tech. H εκθεσιακή γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών, ελαφρών επαγγελματικών της γαλλικής μάρκας θα συνοδεύεται από το σύστημα φόρτισης της Mobilize, το Fleet@Home, που επιτρέπει στους επαγγελματίες οδηγούς να φορτίζουν το όχημα τους στο σπίτι, την δουλειά ή τον δρόμο και συνοδεύεται από εφαρμογή που δείχνει την κατανάλωση και το κόστος φόρτισης που κάνει ο οδηγός κατά τις καθημερινές του εργασίες.

Το 2023 η Renault είδε αύξηση 95,3% στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η επιστροφή της Renault στην έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων έρχεται μετά από μια καλή χρονιά για την εταιρία στον τομέα των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η Renault ήταν η δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος (2022) η πωλήσεις van στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 2023, αυξήθηκαν κατά 95,3% (27.781 παραπάνω). Αυτό έδωσε στην γαλλική μάρκας μερίδιο 7,96% αγοράς στην κατηγορία.