Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Το νέο Renault Trafic έπιασε δουλειά!

Το νέο Renault Trafic έπιασε δουλειά!

  • Το νέο Renault Trafic έπιασε δουλειά!
  • Το νέο Renault Trafic έπιασε δουλειά!

Το νέο Renault Trafic έπιασε δουλειά!

28.564 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2023)

Μια από τις πιο πρόσφατες προτάσεις στην ελληνική αγορά των Μεσαίων Vans, το νέο Renault Trafic, προστέθηκε στον στόλο οχημάτων της Il Toto, μιας από τις ανερχόμενες εταιρείες franchise specialty καφέ στην Ελλάδα, καλύπτοντας απόλυτα τις απαιτήσεις της σε όλους τους τομείς.

Ιδανικό για χρήση εντός της πόλης και με υπερυψωμένη οροφή

Το νέο Renault Trafic ξεκίνησε την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά καθώς οι πρώτες παραγγελίες έχουν ήδη παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους.
 
Με εντελώς νέα σχεδίαση και πληρέστατο εξοπλισμό, το νέο Μεσαίο Van της Renault Pro+ είναι από τις λίγες προτάσεις της αγοράς που προσφέρεται και σε εκδόσεις με ψηλή οροφή. Αυτός εξάλλου ήταν και ένας από τους λόγους επιλογής του από την εταιρεία Il Toto, η οποία το απέκτησε μέσω των προνομιακών υπηρεσιών μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων που προσφέρει η εταιρεία Motorlease A.E.
 
Ας ανακαλύψουμε μαζί τα προτερήματα του νέου Renault Trafic, ευχαριστώντας την Il Toto τόσο για την βοήθεια στην υλοποίηση του άρθρου, όσο και για τις πολύτιμες παρατηρήσεις των οδηγών της.
 

Βρείτε… ξέγνοιαστα το νέο «συνεργάτη» σας μέσω της Motorlease

Με 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μισθώσεων και πελατολόγιο που περιλαμβάνει μικρές, μικρομεσαίες, μεγάλες ή ατομικές επιχειρήσεις και στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, η εταιρεία Motorlease Α.Ε. προσφέρει λύσεις «στα μέτρα» του κάθε επαγγελματία, διασφαλίζοντας τις καλύτερες προτάσεις για την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του.
 
Διαθέτοντας έναν πληρέστατο στόλο οχημάτων ικανό να ανταποκριθεί στην σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής αγοράς και παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες όπως η συντήρηση, μεικτή ασφάλεια, αντικατάσταση οχήματος, pre-leasing, αλλαγή ελαστικών, Pick-Up & Delivery στον χώρο του πελάτη καθώς και πολλά διαφορετικά προγράμματα μίσθωσης, η Motorlease διασφαλίζει πως οι πελάτες της παραμένουν διαρκώς σε κίνηση, χωρίς προβλήματα, συμβάσεις με «ψιλά» γράμματα κ.ά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε