Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σημαντική διάκριση για το συνεργείο Φορτηγών – Λεωφορείων Volvo του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η συμμετοχή του -για μία ακόμα φορά- στον τελικό του διαγωνισμού Volvo Vista 2022.

Σημαντική διάκριση για το συνεργείο Φορτηγών – Λεωφορείων Volvo του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η συμμετοχή του -για μία ακόμα φορά- στον τελικό του διαγωνισμού Volvo Vista 2022.

Στα καλύτερα του κόσμου το συνεργείο Volvo του Σαρακάκη!

22.705 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2022)

Για μία ακόμα φορά, το συνεργείο Φορτηγών – Λεωφορείων Volvo του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού Volvo Vista 2022, καταφέρνοντας να συμπεριληφθεί στις 43 καλύτερες από τις συνολικά 4.300 ομάδες από 109 χώρες!

Η Ελλάδα τον παγκόσμιο τελικό του Volvo Vista 2022!

  • Το συνεργείο Φορτηγών – Λεωφορείων Volvo του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη
  • Στα 43 καλύτερα του κόσμου – Τον Σεπτέμβριο ο τελικός
  • Διάκριση ανάμεσα σε 4.300 ομάδες από 109 χώρες
  • Ένας διαγωνισμός με ιστορία 65 χρόνων
 
Στην τελική φάση του διαγωνισμού Volvo Vista 2022 πέρασαν για μία ακόμα χρονιά οι μηχανικοί του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ανάμεσα σε 231 ομάδες που συμμετείχαν στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ελληνική ανάμεσα στις 43 καλύτερες ομάδες του κόσμου

Η ελληνική ομάδα που αποτελείται από τους: Σκίζας Άγγελος, Άνθης Αλέξανδρος, Καριώρης Αντώνιος και Βακαλόπουλος Κωνσταντίνος, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 43 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Τα μέλη της θα διαγωνισθούν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Volvo Trucks στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από 5 έως 10 Σεπτεμβρίου 2022.
 
Σημειώνεται πως στο Vista 2021-2022 συμμετείχαν 4.300 ομάδες από 109 χώρες σε όλο των κόσμο. Κάθε ομάδα, αποτελούμενη από 2 – 4 συμμετέχοντες, έλαβε μέρος σε δύο γύρους θεωρητικών ερωτήσεων και ενδιάμεσων αποστολών. Οι ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις προκρίθηκαν στον Ημιτελικό, ο οποίος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε μέσω Ψηφιακής Διαδικασίας. Από αυτόν τον ψηφιακό ημιτελικό, 43 ομάδες προκρίθηκαν στον Παγκόσμιο Τελικό.

Η δημιουργία του Vista πριν από 65 χρόνια

Το Vista ξεκίνησε το 1957, αρχικά ως διαγωνισμός για τους τεχνικούς της Volvo στη Σουηδία. Ωστόσο, τα επόμενα 20 χρόνια, το Vista επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και μέχρι το 1977 είχε φτάσει σε όλες τις ηπείρους, προσελκύοντας εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Volvo από όλο τον κόσμο. Σήμερα είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για το προσωπικό του aftermarket σε όλο τον κόσμο.
 
Από την αρχή, το Vista είχε ως στόχο την ομαδική εργασία και την ανάπτυξη ικανοτήτων, την εξέλιξη και βελτίωση της τεχνογνωσίας των εργαζομένων και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών Volvo Trucks μετά την πώληση-aftermarket.
 
Το Vista (Volvo International Service Training Award) – παγκόσμιο πρωτάθλημα των Volvo Trucks και Volvo Buses για το προσωπικό τεχνικής εξυπηρέτησης και συνεργείων είναι ένας διαγωνισμός που απευθύνεται στους εργαζόμενους του after-sales στο παγκόσμιο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης της Volvo Trucks και Volvo Buses. Στόχος του διαγωνισμού είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους να αναπτύξουν και να βελτιώσουν γνώσεις, ικανότητες και προσόντα ώστε να δουλέψουν σε επίπεδο ομάδας.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »