Το Isuzu D-Max έδωσε –εκ νέου- το δυναμικό παρόν στην εκκίνηση του ΕΚΟ Rally Acropolis 2018!

H ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, διέθεσε ορισμένες –ειδικά τροποποιημένες εκδόσεις του D-Max στους διοργανωτές…

… με τα εν λόγω οχήματα να χρησιμοποιούνται ως πλοηγός, ουραγός και ασφάλεια θεατών κατά τη διάρκεια του 3ήμερου αγώνα.

Στα μονοπάτια των θεών!

Το δυναμικό Isuzu D-Max δίνει το δυναμικό παρόν στον εμβληματικό αγώνα του EKO Rally Acropolis 2018 καθώς έχει επιλεγεί από τους διοργανωτές ως όχημα πλοηγός, ουραγός και ασφάλειας θεατών.

 
Στο διάστημα από 1 – 3 Ιουνίου, η Ελλάδα θα βρεθεί εκ νέου στο επίκεντρο των εξελίξεων λόγω της διεξαγωγής του «ΕΚΟ Rally Acropolis 2018», ενός εκ των πλέον αναγνωρίσιμων και εμβληματικών –χωμάτινων- αγώνων αυτοκινήτου στον κόσμο, ο οποίος μάλιστα προσμετρά για 5η συνεχή χρονιά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Rally (ERC). Παράλληλα, το δυναμικό παρόν στο ξακουστό αυτό αγώνα θα δώσει και ένα εκ των πιο σκληροτράχηλων Pick-Up σε παγκόσμιο επίπεδο, το Isuzu D-Max, εκτελώντας χρέη πλοηγού, ουραγού και ασφάλειας θεατών.
 
Με εκκίνηση στην πλέον αρμόζουσα θέση, στη σκιά… του Παρθενώνα, το φετινό EKO Rally Acropolis αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμη έντονη δοκιμασία για τα οχήματα και τα πληρώματα τους καθώς κατά τη 3ήμερη διάρκεια του περιλαμβάνει διαδρομές συνολικού μήκους 867,72 χλμ. εκ των οποίων τα 237,89 χλμ. αφορούν στις 12 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Μάλιστα, για το 2018 επαναφέρεται η διάσημη Υπερειδική Διαδρομή στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου.
Ωστόσο, πέραν των δεκάδων διαγωνιζόμενων, δεδομένου ότι η φετινή διοργάνωση αποτελεί τον 3ο γύρο του European Rally Championship (ERC), τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Χώματος και τον 1ο γύρο του Π.Π. Rally Χώματος Ιστορικών αυτοκινήτων για το 2018, στις απαιτητικές διαδρομές του EKO Rally Acropolis 2018, θα δοκιμαστεί και η εντυπωσιακή οδική συμπεριφορά (εντός και εκτός δρόμου) του Isuzu D-Max, που επιλέχθηκε από τους διοργανωτές ως Πλοηγός, Ουραγός και όχημα Ασφάλειας Θεατών.
Μάλιστα η ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, Πετρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, έχει θέσει στη διάθεση των διοργανωτών ορισμένες –τροποποιημένες- εκδόσεις του ιαπωνικού Pick-Up που χάρη σε ειδικές επεμβάσεις σε αναρτήσεις και ελαστικά, θα κληθούν να δώσουν το… τέμπο στον φετινό αγώνα!
 
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ