Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη στις επεμβάσεις που έχει δεχθεί, η νέα έκδοση «Hi-Lander» διακρίνεται για τις εκτός δρόμου «αρετές» της ενώ…

… εξαιρετική είναι η οδική της συμπεριφορά και στην άσφαλτο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν τόσο οι επεμβάσεις στην ανάρτηση…

… όσο και τα ελαστικά Discoverer SST Pro της Cooper σε διάσταση 275/65/R18.

To σκληροτράχηλο D-Max «Hi-Lander» στο στοιχείο του

5.492 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Η εντυπωσιακή και άκρως δυναμική έκδοση «Hi-Lander» του Isuzu D-Max που είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου των -42- εξουσιοδοτημένων διανομέων της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, έχει να επιδείξει πολλαπλές τροποποιήσεις στο αμάξωμα, τις αναρτήσεις κ.ά. που τις διασφαλίζουν ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ενεργητικής ασφάλειας τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφερθούμε στη μαύρη –ματ- βαφή της νέας μάσκας, των προστατευτικών των τροχών, των κυλιδρικών πλευρικών σκαλοπατιών, καθώς και στα ειδικά αυτοκόλλητα στις πλευρικές, μεσαίες, κολώνες του αμαξώματος.
Επιπρόσθετα, όλες οι γυάλινες επιφάνειες φέρουν ειδικές μεμβράνες ηλιοπροστασίας ενώ στο εσωτερικό, η άρτια κατασκευαστική ποιότητα και ο πλούσιος εξοπλισμός που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έως επτά αερόσακους αλλά και προηγμένο σύστημα πολυμέσων της Pioneer (με ενσωματωμένη κάμερα οπισθοπορείας), κλέβουν τις εντυπώσεις σε συνδυασμό με τους κορυφαίους χώρους για έως και πέντε ενήλικους επιβάτες.

Ειδικές λύσεις για… ακραίες απαιτήσεις
Στα βασικότερα γνωρίσματα των εκδόσεων «Hi-Lander» αλλά και των τροποποιημένων οχημάτων του D-Max που θα λάβουν μέρος στο φετινό «EKO Rally Acropolis 2018» συγκαταλέγεται η ανάρτηση «OLD MAN EMU» της ARB που διασφαλίζει αυξημένη –κατά 35mm- διαδρομή με παράλληλες ειδικές λύσεις σε αμορτισέρ, σούστες και λοιπά παρελκόμενα.
Παράλληλα, τα ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro (275/65/R18) αναλαμβάνουν την βέλτιστη πρόσφυση του οχήματος στην άσφαλτο ενώ λόγω της ανάρτησης, οι κλίσεις του οχήματος στις στροφές είναι ελάχιστες. Επιπρόσθετα, έχει επιτευχθεί και αύξηση της απόστασης του οχήματος από το έδαφος κατά 20mm (στο πίσω διαφορικό), λόγω και του αυξημένου προφίλ των ελαστικών.
Φυσικά, σε επίπεδο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας, το D-Max έχει να επιδείξει μια πληθώρα στοιχείων όπως τα ESP, Hill Descent Assist & Ascent Assist κ.ά.