Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Το κόστος, το ενεργειακό αποτύπωμα, η ασφάλεια, η συνδεσιμότητα και η ανάγκη στήριξης των μεταφορικών εταιρειών. Δείτε τα παραπάνω με τα μάτια της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Το κόστος, το ενεργειακό αποτύπωμα, η ασφάλεια, η συνδεσιμότητα και η ανάγκη στήριξης των μεταφορικών εταιρειών. Δείτε τα παραπάνω με τα "μάτια" της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Συνέντευξη με τον κ. Φίλλιπο Μπουρμπουτσιώτη, Operations Manager της «Αγγελάκης ΑΕ».

Συνέντευξη με τον κ. Φίλλιπο Μπουρμπουτσιώτη, Operations Manager της «Αγγελάκης ΑΕ».

  • Το κόστος, το ενεργειακό αποτύπωμα, η ασφάλεια, η συνδεσιμότητα και η ανάγκη στήριξης των μεταφορικών εταιρειών. Δείτε τα παραπάνω με τα μάτια της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.
  • Συνέντευξη με τον κ. Φίλλιπο Μπουρμπουτσιώτη, Operations Manager της «Αγγελάκης ΑΕ».

Στην AΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, δεν παίζουν λογικές του χθες, ούτε στις μεταφορές

13.440 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

H νέα εποχή στις μεταφορές, περιλαμβάνει δυσκολίες. Μήπως όμως κρύβει και ευκαιρίες; Μιλάμε με εταιρείες που βιώνουν άμεσα τις νέες συνθήκες και στελέχη (Διευθυντές ή Υπεύθυνους Στόλου) που σχεδιάζουν και ανα-σχεδιάζουν τα πλάνα αντί-δρασης. Στόχος η βιωσιμότητα των μεταφορών.

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες»!

  • Συνέντευξη με τον Operations Manager της «Αγγελάκης ΑΕ»
  • Εστιάζοντας στην ασφάλεια & στο ενεργειακό αποτύπωμα
  • Φορτηγά φυσικού αερίου – σε αναμονή του «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
  • Στο +42-43 το κόστος – Χρειάζεται στήριξη από το Κράτος
 
Στο PRO.autotriti.gr δεν ξέρουμε αν …Λεφτά υπάρχουν, μα πιστεύουμε ακράδαντα πως ΛΥΣΕΙΣ υπάρχουν. Φυσικά προϋποθέτουν «μαχητικότητα», καλό σχεδιασμό, συνετή αναθεώρηση (όπου πρέπει). Με λίγα λόγια όραμα και μάχιμα στελέχη.
 
Σήμερα μιλάμε με τον κ. Φίλλιπο Μπουρμπουτσιώτη, Operations Manager της «Αγγελάκης ΑΕ». Πιστεύει πως «ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες»!
 
Θέσαμε υπόψη του κάποιες δικές μας ερωτήσεις. Διαβάστε παρακάτω τα αρκετά και ενδιαφέροντα που μας είπε.

Η συνέντευξη του κ. Φίλλιπου Μπουρμπουτσιώτη

Στόλος οχημάτων που διαθέτετε; Ιδιόκτητος ή με λύσεις leasing;

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. διαθέτει πλέον στον στόλο οχημάτων της συνολικά 23 οχήματα. Αναλυτικότερα, τα οχήματα είναι: 4 συρόμενες κλούβες (2 Mercedes, 2 MAN), 1 Mercedes ATEGO, 2 Σιλοφόρα (MAN επικαθήμενο, Mercedes συρόμενο), 1 SCANIA σιλοφόρο, 1 ανατρεπόμενο Mercedes, 1 Ψυγείο Volvo συρόμενο και 3 ψυγεία Mercedes ATEGO, 1 φορτηγό μεταφοράς νεοσσών Volvo, 6 Αγροτικά και 3 Κλαρκ.
 
Ο βασικός στόλος οχημάτων της εταιρείας μας, είναι ιδιόκτητος, αλλά διαθέτουμε και ΙΧ οχήματα σε leasing από την Hertz και την Avis, για τις ανάγκες του στελεχιακού μας δυναμικού.


Συνέντευξη με τον κ. Φίλλιπο Μπουρμπουτσιώτη, Operations Manager της «Αγγελάκης ΑΕ».

Συνέντευξη με τον κ. Φίλλιπο Μπουρμπουτσιώτη, Operations Manager της «Αγγελάκης ΑΕ».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σημαντικότητα και focus που δίνει ο σχεδιασμός της εταιρείας σας ως προς την ασφάλεια;

Η Αγγελάκηςέχει διαχρονικά  μια ανθρωποκεντρική αντίληψη και κύριο μέλημά της είναι τόσο η ασφάλεια στον χώρο εργασίας όσο και η ασφάλεια στις οδικές μεταφορές.

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιούνται τακτικότατες συντηρήσεις των οχημάτων και δίνεται μεγάλη έμφαση στην τήρηση όλων των σχετικών κανονισμών (έλεγχος φορτίων κ.λπ.).

 Σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε ότι όλα τα φορτηγά μας φέρουν το τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας για την υπεύθυνη οδήγηση των οδηγών μας.

Ενώ και για τα Ελαστικά του Στόλου μας διαθέτουμε συγκεκριμένες διαδικασίες επιλογής τους.
Κάθε φορά, προκειμένου να επιλέξουμε τα πιο κατάλληλα ελαστικά για κάθε είδος οχήματος, κάνουμε ενδελεχή έρευνα αγοράς τόσο όσον αφορά τις τιμές όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, για να είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας.

Η επιλογή των ελαστικών βασίζεται σε έναν συνδυασμό κριτηρίων, με κυριότερα τις επιδόσεις ασφάλειας, τη χιλιομετρική απόδοση και βέβαια, ειδικά για τα φορτηγά, τα κρατήματά τους.

Μέχρι στιγμής δεν χρησιμοποιούμε αναγομωμένα ελαστικά, αλλά προμηθευόμαστε πάντα καινούργια και επώνυμα ελαστικά, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια. Εργαζόμαστε διαρκώς για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, της ενεργειακής κατανάλωσης και την προώθηση της ανακύκλωσης. Έχουμε αρκετές πράσινες δράσεις ήδη σε ισχύ και πολλά σχέδια που αναμένεται να υλοποιηθούν μέσα στην επόμενη πενταετία. Βαδίζουμε σταθερά προς ένα πράσινο μέλλον με οργάνωση, συντονισμό και συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση.

Η τελική απόφαση επιλογής των ελαστικών μας, λαμβάνεται από τα κεντρικά, αλλά πολλές φορές οι προτάσεις έρχονται και από τους επαγγελματίες οδηγούς μας που έχουν τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο. Αξιολογούμε τις προτάσεις τους, τις ελέγχουμε με το τεχνικό μας τμήμα και προχωράμε με την καλύτερη επιλογή κάθε φορά.

Ελέγχετε τα δρομολόγια του στόλου σας με κάποιο σύστημα τηλεματικής;

Ναι, τα δρομολόγια του στόλου μας ελέγχονται από συστήματα τηλεματικής και πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε το σύστημα της smart-nav από την Wind.

Ο έλεγχος των διαδρομών, ειδικά για τα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα, μας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθούμε που βρίσκετε το κάθε όχημα ανά πάσα ώρα και στιγμή, με ποια ταχύτητα κινείται, τα ακριβή χιλιόμετρα που διανύει, αλλά και τις ενδείξεις θερμοκρασίας των φορτηγών ψυγείων σε realtime. 
 

Έχετε -τα τελευταία 2 χρόνια- αλλαγές «σύνθεσης» (diesel, αέριο, ηλεκτρoκίνητα) στον Στόλο οχημάτων που διαθέτετε;


Πρόσφατα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια για τον περιορισμό των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, προχώρησε σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας με στόχο την σταδιακή αντικατάσταση των φορτηγών της εταιρείας με οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο.

Έχουμε ήδη προβεί σε αγορά I.X που κινουνται με CNG και elektro (plug-in), ενώ ταυτόχρονα έχουμε αναβαθμίσει τους κινητήρες των βαρέων οχημάτων μας σε Euro 5.

Η μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την Αγγελάκης.

Η συνεργασία μας με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας έχει σαν στόχο, πέρα από την αντικατάσταση του στόλου μαςμε οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο, την υλοποίηση συντονισμένων ενεργειών για την από κοινού προώθηση του φυσικού αερίου ως εναλλακτικό καύσιμο για επιβατικά και φορτηγά οχήματα.

Στην Αγγελάκης σεβόμαστε τη φύση και το περιβάλλον και κάνουμε σταθερά βήματα για ένα καλύτερο, πιο καθαρό αύριο.
Αναμένουμε, τις ανακοινώσεις για τον Δεύτερο Κύκλο του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και παράλληλα εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, είτε για υπηρεσίες leasing είτε για ιδιόκτητα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Οι παράγοντες που πρέπει να συνυπολογιστούν είναι πολλοί και σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς είναι η διαθεσιμότητα και το κόστος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε