Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Στην Yokohama τα «Off The Road» ελαστικά της Goodyear έναντι 905 εκ. δολ.

14.880 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2024)
Στην Yokohama τα «Off The Road» ελαστικά της Goodyear έναντι 905 εκ. δολ.

-Μέχρι τις αρχές του 2025 ολοκληρώνεται η συμφωνία
-Τα ελαστικά OTR χρησιμοποιούνται σε ορυχεία, λατομεία κ.ο.κ.
-Διατηρεί η Goodyear το κομμάτι που αφορά σε αμυντικές & σε στρατιωτικές εφαρμογές των ΗΠΑ

Μέχρι τις αρχές του 2025 ολοκληρώνεται η συμφωνία

Έναντι 905 εκατομμυρίων δολαρίων (βλ. περίπου 831.560.000 ευρώ), η Goodyear Tire & Rubber Co. αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση του τμήματος «OTR» («Off The Road») στην Yokohama Rubber Co.
Η συμφωνία βεβαίως μεταξύ των δυο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι τις αρχές του 2025, με τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο της Goodyear, Mark Stewart, να τονίζει πως: «Η πώληση της επιχείρησης OTR σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο καθώς συνεχίζουμε να προωθούμε το σχέδιο μετασχηματισμού της Goodyear Forward. Είμαστε ευγνώμονες στους συναδέλφους μας στην OTR που οδήγησαν στην επιτυχία της επιχείρησης και δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε στενά με τη Yokohama για να διασφαλίσουμε μια ομαλή μετάβαση για τους πελάτες και τους συνεργάτες».
Να σημειωθεί εδώ πως το «Goodyear Forward» ενσαρκώνει το πλάνο του γνωστού κολοσσού ελαστικών αναφορικά με μια μεταβατική περίοδο, που θα αποφέρει στην εταιρεία πάνω από δυο δισεκατομμύρια δολάρια και η οποία, εκτός από τα OTR ελαστικά, περιλαμβάνει και την πώληση της Dunlop
 

Συνέχεια του άρθρου >>>