Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 θα αποκαλυφθεί επισήμως το νέο Ford Ranger Raptor.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 θα αποκαλυφθεί επισήμως το νέο Ford Ranger Raptor.

Στις 22 Φεβρουαρίου το νέο Ford Ranger Raptor (+vid)

3.171 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2022)

Μια ανάσα βρισκόμαστε από την παρουσίαση του νέου Ford Ranger Raptor, το οποίο όλα δείχνουν πως θα αφήσει πίσω του τον «ταπεινό» 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα των 213 ίππων, υπέρ του 3λιτρου, twin-turbo, EcoBoost V6 συνόλου βενζίνης των 400 και πλέον ίππων που «φοράει» και το νέο Bronco Raptor.

Έρχεται το νέο Ford Ranger Raptor, ακόμα πιο «άγριο»!

  • Παρουσίαση στις 22 Φεβρουαρίου 2022
  • Δια χειρός Ford Performance
  • Μάλλον χωρίς τον τωρινό κινητήρα diesel
  • Φήμες για τον 400+ ίππων βενζινοκινητήρα 3,0L EcoBoost V6
 
Η Ford Motor Company ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει την κορυφαία έκδοση του νέου Ford Ranger στις 22 Φεβρουαρίου, στις 08:00 CET, μέσα από το κανάλι της Ford Europe στο YouTube.
 
Λόγος γίνεται, φυσικά, για το νέας γενιάς Ford Ranger Raptor, το οποίο για μία ακόμα φορά θα αποτελέσει τον καρπό της εργασίας των ανθρώπων της Ford Performance. Κατά τα γνωστά και από το τωρινό Ranger Raptor, το σκληροπυρηνικό Pick-Up θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης για τους λάτρεις της off-road οδήγησης.
 
Η «μπλε οβάλ» εταιρεία μας δίνει ένα προωθητικό βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης του οχήματος, όπως και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του, στις οποίες φυσικά είναι καμουφλαρισμένο. Αυτό που δεν κρύβεται, όμως, είναι ο ήχος του κινητήρα που δείχνει πως πρόκειται για ένα σύνολο βενζίνης, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό πως ο διτούρμπινος κινητήρας πετρελαίου θα αποτελέσει παρελθόν.

Για μία ακόμα φορά, πίσω από το νέας γενιάς Ranger Raptor κρύβεται η Ford Performance.

Για μία ακόμα φορά, πίσω από το νέας γενιάς Ranger Raptor κρύβεται η Ford Performance.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 3λιτρο EcoBoost V6 και 400+ ίππους;

Όπως ίσως θυμάστε, το Ford Ranger Raptor διαθέτει ένα 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 213 ίππους ισχύος και 500 Nm ροπής. Στο νέας γενιάς μοντέλο, ωστόσο, πιστεύεται πως θα προτιμηθεί η λύση του EcoBoost V6, πιθανότατα του 3λιτρου twin-turbo κινητήρα που εξοπλίζει το νέο Bronco Raptor και ο οποίος εμφανίζει ισχύ άνω των 400 ίππων. Μάλιστα, το εν λόγω σύνολο παράγει ροπή 563 Nm κάτω από το καπό του Explorer ST.
 
Δείτε παρακάτω το σχετικό προωθητικό βίντεο από τις δοκιμές του νέου Ranger Raptor:
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »