Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αυτή είναι η πρώτη προωθητική εικόνα της νέας Mercedes‑Benz T-Class. Πλήρης αποκάλυψη στις 26 Απριλίου...

Αυτή είναι η πρώτη προωθητική εικόνα της νέας Mercedes‑Benz T-Class. Πλήρης αποκάλυψη στις 26 Απριλίου...

Στις 26 Απριλίου η νέα Mercedes-Benz T-Class

7.127 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2022)

Το alter-ego του νέου Citan ή αλλιώς τον μικρό αδελφό της V-Class, θα λανσάρει σύντομα η Mercedes‑Benz, ένα μικρό αλλά ευρύχωρο επιβατικό μοντέλο που ακούει στο όνομα «T-Class».

Προ των πυλών η νέα Mercedes‑Benz T-Class!

  • Η επιβατική έκδοση του νέου Citan
  • Με σπορτίφ, lifestyle χαρακτήρα
  • Ευρύχωρο & ευπροσάρμοστο εσωτερικό
  • Με συρόμενες πόρτες
 
Το ψηφιακό ραντεβού ορίστηκε: την Τρίτη 26 Απριλίου 2022, στις 14:00 (CEST), η Mercedes‑Benz θα παρουσιάσει στην online πλατφόρμα «Mercedes me media» την ολοκαίνουργια T‑Class, ένα επιβατικό van με lifestyle χαρακτήρα, που θα στηρίζεται στο νέας γενιάς Citan και το οποίο θα αποτελέσει τον μικρό «αδελφό» της V-Class.
 
Δείτε το ντεμπούτο της Mercedes‑Benz T-Class στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://media.mercedes-benz.com/t-class

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το «entry model» της Mercedes‑Benz Vans

Το νέο μοντέλο θα προορίζεται να ικανοποιήσει ένα μεγάλο εύρος αναγκών, αποτελώντας από ένα οικογενειακό όχημα έως ένα Shuttle Bus για VIP μεταφορές. Η γερμανική εταιρεία μας δίνει μια πρώτη προωθητική εικόνα της T-Class, τονίζοντας ότι θα διαθέτει ένα ευρύχωρο, ευπροσάρμοστο εσωτερικό, με την ευχρηστία να αυξάνουν περαιτέρω οι συρόμενες πλευρικές πόρτες. Λόγος γίνεται για υψηλά επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας και - όπως αναμένεται από ένα όχημα της Mercedes‑Benz - για απαράμιλλη ποιότητα.
 
Σημειώνεται, πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Mercedes‑Benz Vans, η T-Class θα αποτελέσει κάτι σαν «entry model», δηλαδή ένα βασικό, εισαγωγικό μοντέλο στον κόσμο της εταιρείας, για όσους θέλουν χώρους και την ίδια στιγμή χρειάζονται συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Φυσικά θα ακολουθήσει και η πλήρως ηλεκτρική έκδοση του οχήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »