Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ανανεωμένο για το 2015, Peugeot Partner, εμφανίζει αρκετές τροποποιήσεις στην σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματος του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μεταφορικές δυνατότητες και οι διαστάσεις του αμαξώματος δεν έχουν μεταβληθεί σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Τροποποιημένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος όπου έμφαση έχει δοθεί στη βελτίωση της εργονομίας και την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης – ασφάλειας.

Ανάλογα με την αγορά, το ανανεωμένο Peugeot Partner θα προσφέρεται με πολλαπλούς τύπους αμαξώματος, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Στο… Αλγέρι το ανανεωμένο Peugeot Partner

2.536 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2015)

Την Έκθεση Αυτοκινήτου του Αλγερίου (2-5 Μαρτίου) επέλεξε η Peugeot για να παρουσιάσει το ανανεωμένο Partner που θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ αργότερα μέσα στο τρέχον έτος.

Πριν από μια εβδομάδα περίπου, η Citroen ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Berlingo στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και λίγες ημέρες αργότερα, η Peugeot αποκάλυψε πως το «δίδυμο» Partner θα παρουσιαστεί επίσης στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Αλγερίου (2-5/3/2015).

Σε ότι αφορά την σχεδίαση του, το Peugeot Partner facelift έχει να επιδείξει επανασχεδιασμένο μάσκα και φωτιστικά σώματα ενώ και ο προφυλακτήρας του έχει τροποποιηθεί σημαντικά.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το νέο Partner θα εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης (VTi) ή πετρελαίου (HDi) με απόδοση από 75 – 120 ίππούς (ανάλογα με την αγορά) ενώ τα εν λόγω μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων και εναλλακτικά το αυτόματο κιβώτιο ETG6.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μέση κατανάλωση των κινητήρων του ανανεωμένου Partner εμφανίζεται μειωμένη κατά 15% περίπου σε σχέση με το προκάτοχο μοντέλο ενώ, η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση «Partner Electric» θα είναι διαθέσιμη αργότερα με έναν ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων που προσφέρει αυτονομία έως και 170 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο για το 2015, Peugeot Parter, μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…