Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με βάση τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας γενιάς του Citroen Berlingo, σημαντικά αλλαγμένο αναμένεται να είναι το εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος.

Σύντομα το νέο Citroen Berlingo

5.166 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2017)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η νέα γενιά του Citroen Berlingo βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης της και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2017, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από το επόμενο έτος.

Η νέα γενιά ενός από τα πιο επιτυχημένα ελαφρά επαγγελματικά της τελευταίας 20ετίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, του Citroen Berlingo, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο τρέχον έτος, λίγο πριν ξεκινήσει η εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ από τις αρχές του επόμενου έτους.
Σύμφωνα με τις πρώτες κατασκοπευτικές πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας, μπορούμε να εικάσουμε πως η συνολική σχεδίαση του οχήματος θα μεταβληθεί σημαντικά, τουλάχιστον ως προς το εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος ενώ, σαφείς αναμένεται να είναι οι βελτιώσεις σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες καθώς τόσο ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης όσο και το ωφέλιμο φορτίο, αναμένεται να αυξηθούν.
Αν και δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε τις επιλογές σε ότι αφορά στη γκάμα των μηχανικών συνόλων που θα αναλάβουν την κίνηση του νέου Citroen Berlingo, το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι το μόνο νέο μοντέλο της κατηγορίας του καθώς, είναι δεδομένο πως θα υπάρξει και η αντίστοιχη νέα γενιά του –δίδυμου- Peugeot Partner, όπως αντίστοιχα και η αντίστοιχη πρόταση για τη γκάμα της Opel.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι νέοι εκπρόσωποι της Citroen, της Peugeot Professionnel και της Opel, θα κατασκευάζονται στη γραμμή παραγωγής του Ομίλου PSA στο Vigo της Ισπανίας ενώ, το λανσάρισμα τους στις διάφορες αγορές αναμένεται μέσα στο 2018.