Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μετά από πολύωρες εργασίες αλλά και μελέτες η Mercedes-Benz είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα νέα της επιβατικά (Mini-Bus) Sprinter.

Το Sprinter Mobility 45 διαθέτει ένα νέο υδραυλικό δάπεδο που επιτρέπει σε δύο αναπηρικές καρέκλες να στέκονται η μία δίπλα στην άλλη στον πίσω άξονα.

Λανσάρει τα νέα Sprinter η Mercedes

3.843 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2018)

Μετά από πολύωρες εργασίες αλλά και μελέτες η Mercedes-Benz είναι έτοιμη να κάνει την πρεμιέρα των νέων της επιβατικών (Mini-Bus) Sprinter στην προσεχή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων που θα γίνει στο Αννόβερο.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει σχεδιάσει τέσσερις σειρές με συνολικά 20 διαφορετικά μοντέλα, όλα με βάση το Sprinter της τελευταίας γενιάς. Όπως αναφέρει η γκάμα παραμένει σταθερή και χωρίζεται στα Sprinter City, Sprinter Transfer, Sprinter Mobility και Sprinter Travel.
 
Από κει και πέρα η γερμανική φίρμα υποστηρίζει ότι το Sprinter City 75 θα γίνει το πιο δημοφιλές, έχοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει 38 επιβάτες και χρησιμοποιεί ένα οπίσθιο άξονα βαρέως τύπου και ένα μοναδικό σχεδιασμό πλαισίου που επιτρέπει μια ευρύχωρη πλατφόρμα. Μια μικρότερη έκδοση (City 45) θα είναι επίσης διαθέσιμη.
 
Η «ναυαρχίδα» των Mini-Bus θα είναι εξοπλισμένη με το τελευταίο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes, το οποίο πλέον διαθέτει οθόνη αφής και όχι τα παλαιότερα περιστροφικά κουμπιά, ενώ τόσο ο χώρος του οδηγού, όσο και των επιβατών διαθέτουν ξεχωριστό κλιματισμό.
 
Περνώντας στο Sprinter Transfer θα πωλείται με τέσσερα διαφορετικά μήκη  του κυμαίνονται από τα 5,9 μέτρα έως και τα 7.7 μέτρα, ενώ το Sprinter Mobility έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, με το Sprinter Mobility 45 να διαθέτει ένα νέο υδραυλικό δάπεδο που επιτρέπει σε δύο αναπηρικές καρέκλες να στέκονται η μία δίπλα στην άλλη στο πίσω άξονα.
 
Η Mercedes θα ξεκινήσει το λανσάρισμα της νέας σειράς βήμα προς βήμα με τα Sprinter Transfer 23 και 35, Sprinter Mobility 23 και Sprinter City 75, να είναι τα πρώτα που θα φτάσουν στις αγορές πριν από το τέλος του έτους, ενώ τον επόμενο χρόνο θα ακολουθήσουν όλες οι εκδόσεις του Sprinter Travel και μέχρι το τέλος του 2019, θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 20 μοντέλα.