Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ανακαλύψτε τα πολλαπλά νέα ελαφρά επαγγελματικά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον (και στην Ελλάδα) μέσα στο 2023!

Ανακαλύψτε τα πολλαπλά νέα ελαφρά επαγγελματικά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον (και στην Ελλάδα) μέσα στο 2023!

Μια ντουζίνα νέα μοντέλα για το 2023!

49.032 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2023)

Πολλά και σίγουρα άκρως σημαντικά είναι τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που κατά τη διάρκεια του 2023 θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία τόσο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα ειδικότερα. Ας ανακαλύψουμε μαζί τις νέες προτάσεις που σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε και στη χώρα μας!

Επιλογές για όλα τα γούστα και τις χρήσεις!

Οι εξελίξεις στον κλάδο της αυτοκίνησης, ειδικά σε ότι αφορά στους εναλλακτικούς τύπους μετάδοσης της κίνησης (ηλεκτροκίνηση, υβριδικές τεχνολογίες, κυψέλες καυσίμου κ.ο.κ.) αλλά και τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και –πλέον- συνδεσιμότητας, δεν σταματούν ποτέ και όπως είναι φυσικό, ο τομέας των επαγγελματικών οχημάτων δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.
 
Με τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών να αυξάνονται διαρκώς και να γίνονται ολοένα και πιο σύνθετες, οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες εξακολουθούν να δαπανούν εκατοντάδες εκατομμύρια προκειμένου να εξελίξουν νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και προϊόντα, προκειμένου να διασφαλίσουν την αποδοτικότητα των πελατών τους και την ανταγωνιστικότητα των εκπροσώπων τους.
 
Προκειμένου δε να το καταφέρουν αυτό, δεν διστάζουν να συνεργαστούν μεταξύ τους, εξελίσσοντας από κοινού νέα μοντέλα, θέλοντας να μειώσουν το κόστος εξέλιξης αλλά και παραγωγής τους.

H νέα τάξη πραγμάτων στα επαγγελματικά είναι –σχεδόν- εδώ!


Στο θέμα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τις πιο αξιοσημείωτες νέες προτάσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του 2023. Πρόκειται για μοντέλα από όλες σχεδόν τις υποκατηγορίες της αγοράς, τα οποία είτε θα παρουσιαστούν επίσημα μέσα στο έτος, είτε θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία, νωρίτερα ή αργότερα μέσα στο 2023, τόσο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στην Ελλάδα.
 
Μεταξύ αυτών υπάρχουν πολλές αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις οχημάτων, με αυξημένη αυτονομία και προσόντα που θα τους επιτρέψουν να πρωταγωνιστήσουν στις πωλήσεις της κατηγορίας τους.
 
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Maxus, η οποία θα είναι και η πρώτη ουσιαστικά που θα λανσάρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό Pick-Up (και στην Ελλάδα) μέσα στο έτος, χωρίς να παραβλέπουμε τα αντίστοιχα πλάνα της Toyota για τον εξηλεκτρισμό του Hilux!
 
Στις σελίδες που ακολουθούν λοιπόν συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μια… ντουζίνα νέων μοντέλων που θα πρωταγωνιστήσουν σε διεθνές επίπεδο μέσα στο 2023.

Ας τα ανακαλύψουμε μαζί…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε