Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα 278 νέα περιπολικά οχήματα Nissan Qashqai παραταγμένα.

Με «stealth» εμφάνιση και off road καλούδια όπως «εργάτες», τα νέα Nissan Navara της Ε.Κ.Α.Μ. της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την τροποποίηση των νέων περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε η εταιρεία Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. από τη Nissan

5.109 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2020)

Με μια σειρά από κατάμαυρα Nissan Navara για την Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με 278 νέα Qashqai ενίσχυσε και ανανέωσε τον στόλο των περιπολικών της οχημάτων η Ελληνική Αστυνομία.

Στην άμεση ενίσχυση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας με περιπολικά οχήματα Nissan Navara, προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από την εταιρεία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ειδικής Μονάδας της ΕΛ.ΑΣ.
Επιπλέον, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενίσχυσε τον στόλο οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας με 278 περιπολικά οχήματα Nissan Qashqai, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής, ενώ η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και από Εθνικούς Πόρους.
Σημειώνεται, πως τα συγκεκριμένα οχήματα εξοπλίζονται με σύστημα τετρακίνησης και εφοδιάζονται με τον 1.700άρη κινητήρα diesel, ισχύος 150 ίππων. Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.